Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till öppet möte gällande kavlesatsning och JoS-verksamheten 6:e februari

31 JAN 2019 22:07
Samtliga medlemmar inbjuds till ett öppet möte i Orientalen den 6:e februari där Kasper och Johan H informerar om JoS-verksamheten samt klubbens kavlesatsning. Detta möte kan ses som en fortsättning av kickoffen vi hade den 2 december 2018.
  • Uppdaterad: 31 JAN 2019 22:07

Under mötet kommer vi gå igenom 2 olika ämnen. Men övergripande informerar vi er om:

* Vad var vi förra mötet?
* Vad har vi gjort fram tills nu?
* Hur ser planerna för framtiden ut?
* Hur påverkar allting dig som löpare och medlem?

Mötet delas in i två delar;

1. JoS-verksamheten. Kasper håller en presentation om den nya verksamheten, JoS, Junior och Senior. Frågeställningarna som nämndes ovan gås igenom.

2. VSOKs kavlesatsning. Johan H går igenom frågeställningarna gällande kavlesatsningen samt mer information. Här tittar vi på den nya policyn och diskuterar sedan de kavlar som vi avser att delta i. Vi kommer inom kort att lägga upp möjlighet till anmälan på UK-sidan för vårens kavlar. Hoppas att många kan delta i kavlarna, ju fler ju roligare!

Alla medlemmar som är intresserade och nyfikna på vad detta handlar om är välkomna! Vi uppmanar att ni som har möjlighet dyker upp för att hålla en diskussion kring ämnena. Även ni som inte har möjlighet att delta fysiskt kan ta del av informationen via JoS-sidan efter mötet.

Innan mötet finns det möjlighet för ett enklare träningspass, dusch och bastu (Kasper fixar). Samling 17:30 i orientalen. Vi kör lite lätt jogging i snacktempo i 45-60min, eller alternativt skidor, upp till var och en. Vi sätter igång mötet kl. 19. Beräknas ta ca 60min.

 

Välkomna!

Skribent: Johan Herbst
Epost: Adressen Gömd

VSOK FORUM

Senaste:


Bildspel

Ladda upp bilder

 


UK-Sidan

infobladet

olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Önstavägen 1
72243 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info