Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen

2017-12-04 21:38
Det har kommit lite frågor angående funktionärsval, den traditionella planeringsdagen etc. Här kommer lite info som förhoppningsvis rätar upp lite frågetecken.
  • Uppdaterad: 2017-12-04 21:38

Vad gäller planeringsdagen har vi detta år valt att istället ha den klubbdag med Anneli Östberg som vi genomförde med drygt 50 klubbmedlemmar. När det gäller planeringen och budgeten som normalt hanteras på denna dag kommer vi gå igenom denna med respektive kommitté vid ett möte den 18/12 för att sedan konkludera detta under januari. Respektive kommitté har därför fått i uppgift att förbereda mötet den 18/12.

Beträffande funktionärsrekrytering har vi bett respektive kommitté att titta över sina behov och om möjligt söka förstärkning. Valberedningen har valt att fokusera på rekrytering till styrelse och revisorer i första hand, eftersom vi kommer ha ganska stora förändringar där till nästa år. Vi kommer dock att se över bemanningen i kommittéerna och om någon ser akuta behov av nya resurser, kontakta då styrelsen eller valberedningen.

Styrelsen gm Ulf

Skribent: Ulf Hamrefors
Epost: Adressen Gömd
VSOK FORUM

Bildspel

Har du bilder som passar i bildspelet?
Klicka då på länken nedanför!

 

Ladda Upp Bilder

UK-Sidan

 

infobladet
Senaste numret...

olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Box 2021
72002 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info