Hoppa till sidans innehåll

Inspirationsdagen - nästa steg

2017-12-05 22:37
Vi har nu till slut fått en sammanställning och förslag till "positiv spiral" för klubben baserat på det arbete Ni gjorde på Inspirationsdagen med Anneli Östberg. Nu gäller det att vi kan omsätta detta i klubbens dagliga verksamhet.
  • Uppdaterad: 2017-12-05 22:37

I denna fil finns dels alla förslag och idéer som vi gav inom de olika områdena:

  • Allas rätt att vara med
  • Glädje
  • Gemenskap
  • Delaktighet och Demokrati
  • Rent Spel

Här finns en mängd kloka idéer. Som en sammanställning av detta har Anneli föreslagit en "Positiv spiral" som innehåller lite olika delar från områdena ovan. Detta är naturligtvis endast ett förslag och vi kan välja att förändra detta utefter vad vi vill göra.

Vad som är viktigt nu är att ingen förväntar sig att styrelsen ska komma med ett färdigt förslag med saker vi ska göra eller införa, utan detta är riktat till alla Er medlemmar. Ni har chansen att påverka vad vi vill göra, men det handlar inte om att man bara förväntar sig att "klubben" ska fixa allt och göra mig engagerad utan det handlar om att var och en bör fundera över vad man kan hjälpa till med som kan göra VSOK till en bättre förening som är rolig och givande att vara med i. Kommentera gärna nyheten eller hör av er till styrelse eller kommittéer.

Detta är ingenting som görs över en natt och vi kommer att ha detta som en bas för ett vidare arbete efter julhelgerna där vi vill engagera flera i klubben.

Skribent: Ulf Hamrefors
Epost: Adressen Gömd
VSOK FORUM

Bildspel

Har du bilder som passar i bildspelet?
Klicka då på länken nedanför!

 

Ladda Upp Bilder

UK-Sidan

 

infobladet
Senaste numret...

olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Box 2021
72002 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info