Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ulf Hamrefors

Klubbdag med inspiration för alla medlemmar (Uppdaterad)

2017-10-11 17:47
Boka in söndagen den 12 november för en dag där vi tillsammans arbetar med att inte bara utveckla klubben VSOK till en offensivare klubb utan också utveckla Er själva! Sista anmälningsdag är tisdagen den 7 november!
  • Uppdaterad: 2017-11-29 19:19

Just nu är vi 40 anmälda men nog borde vi kunna få ihop lika många som till 25 manna, dvs minst 3 lag, alltså 75 personer! Glädjande att många ungdomar anmält sig men vi behöver fler vuxna och också fler veteraner! Var med och bidra!

För att leda arbetet har vi engagerat Anneli Östberg som arbetar professionellt med förenings- och individutveckling. Dessutom har Anneli en bakgrund som bl.a. ungdomsledare i Stora Tuna OK samt förbundskapten för landslaget i orientering. Engagemanget av Anneli är finansierat av Idrottslyftet.

Jag lovar utlova en dag som väcker många tankar men också många skratt.

Vi har massor med saker i klubben som vi kan vara stolta över. Sedan finns det alltid saker vi vill göra bättre och det är detta vi vill jobba med. Exempel på frågor är:

  • Hur ska vi kunna engagera flera att jobba med uppgifter i klubben, .tex. hur lockar vi nya medlemmar och föräldrar att engagera sig i verksamheten. Hur kan vi vara mer välkomnande?
  • Hur skapar vi engagemang, att det är positivt att varai en förening?
  • Kan vi hitta ett antal projekt på kort och lång sikt som stärker klubben. Vi kommer att komma ut med en massa nya idée har Anneli lovat!

Detta är en dag för alla medlemmar i alla åldrar, inte bara de som redan finns på funktionärslistan. Det är särskilt kul om många ungdomar vill komma, dock kanske man ska vara över 12 år för att ha mest utbyte av dagen. Vi kommer inte att diskutera verksamhetsplaner och budget som vi gjort på våra vanliga planeringsdagar, detta gör vi separat.

Vi kommer att hålla till i ABB Arena Nord (Rocklundahallen) och räknar med att hålla på mellan 09.00 och 15.00. Lunch och fika kommer att serveras och det står klubben för.

Anmäl er nu på UK sidan, länk.

Kom ihåg: Detta är tänkt som en dag för Er medlemmar, det ju Ni som är klubben!

Vi kommer att uppdatera denna nyhet med mer information.

Välkomna!

Styrelsen

Skribent: Ulf Hamrefors
Epost: Adressen Gömd
VSOK FORUM

Bildspel

UK-Sidan

 

infobladet
Senaste numret...

olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Box 2021
72002 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info