Hoppa till sidans innehåll

Klubb Grön

27 AUG 2020 09:07
Hej alla barn och föräldrar, nu startar höstens Klubb Grön för barn i åldern 7 till 8 år.
  • Skapad: 27 AUG 2020 09:07

I Klubb Grön får barnen möta den fantastiska orienteringssporten. En perfekt aktivitet för barn och medföljande vuxen, som tillsammans lär sig orienteringens grunder. Läsa kartan, karttecken och -färger, samt orienteringsbanor på nybörjarnivå (grön bana) är fokus för deltagarna. Det krävs inga förkunskaper eller någon speciell utrustning annat än kläder efter väder då vi oavsett väder är ute i naturen.

Första tillfälle: måndagen den 7:e september vid klubbstugan Orientalen och vi fortsätter sedan ytterligare tre måndagar till med avslutning 28:e september.

Tid: Vi startar klockan 18:00 och håller på till ca. 19:00. Kom gärna 17:45 den 7:e september så att vi hinner med registreringen.

Samling: 7/9,  vid Västerås SOK:s klubbstuga, Orientalen, Önstavägen 1. Information om nästa träningstillfällen kommer på första träningen.

Kostnad: Klubb Grön kostar 100 kr per barn och swishas i förväg eller på plats vid registreringen till 123 633 60 28. Ange ”Klubb Grön ditt/dina barns namn”. Ingen kostnad för medlemmar i VSOK.

Först till kvarn: På grund av covid-19 och maxantalet på 50 personer i sammankomster har vi satt en maxgräns på 20 barn i Klubb Grön. Detta för att vi vill att alla barn har en medföljande vuxen och vi har ett antal tränare på plats. Därför gäller först till kvarn vid anmälan.

Föranmälan: Föranmälan krävs och görs till This is a mailto link

Vi ser helst att varje barn har en förälder eller annan anhörig med sig på Klubb Grön.

Ytterligare upplysningar kan fås av Henrik Wickström (076-5692662).

Varmt välkomna till Klubb Grön!!

Skribent: Maria Ivermark
Epost: This is a mailto link
VSOK FORUM

Senaste:


Bildspel

Ladda upp bilder


UK-Sidan
olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Önstavägen 1
72243 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info