Hoppa till sidans innehåll

Nybörjarkurs i Orientering för barn och ungdomar

13 JUN 2019 11:01
VSOK bjuder in barn och ungdomar mellan 9 och 12 år till nybörjarkurs i orientering med start den 20:e augusti 2019.
  • Skapad: 13 JUN 2019 11:01

Nybörjarkursen pågår under 3 tisdagar då vi går igenom grunderna i orientering. Efter dessa tre tillfällen flyttas deltagarna in i våra vanliga träningsgrupper. Det krävs inga förkunskaper för att delta i nybörjarkursen och träningen i de vanliga träningsgrupperna är anpassade så att de passar alla, oavsett tidigare erfarenhet.

Första tillfälle: 20:e augusti

Samling: Västerås SOK:s klubbstuga Orientalen, Önstavägen 1.

Tid: Vi startar 17:45 och fortsätter till ca 19:00.

Kostnad: Nybörjarkursen ingår i medlemsavgiften till klubben. Blankett för medlemsansökan finns på hemsidan, eller kan fås av ledarna vid första kurstillfället. För barn upp till 20 år är medlemsavgiften 500 kr. I denna avgift ingår fullt deltagande i klubbens aktiviteter och fritt deltagande i de flesta tävlingar under året.

Föranmälan: Vi vill att ni så snart som möjligt, men senast 1/8 anmäler er genom att skicka ett mail till This is a mailto link innehållande barnets namn och ålder, samt namn och telefonnummer till minst en förälder.

Vi kommer att ha en begränsning på ca 20 deltagare (för att kunna garantera kvaliteten), så det är först till kvarn som gäller för anmälningar.

Övrigt: Vid alla klubbens ungdomsträningar kräver vi att alla barn/ungdomar har med sig en förälder/anhörig under hela träningen. Detta gör vi för att vi skall kunna erbjuda en trygg miljö för alla och samtidigt vara så mycket vi kan ute i skogen.

Eventuella frågor kring kursen, kan ställas på mailadressen ovan, alternativt via telefon till Martin Oldaeus, 072-7002242

Varmt välkomna!

Skribent: Martin Oldaeus
Epost: Adressen Gömd

VSOK FORUM

Senaste:


Bildspel

Ladda upp bilder

 


UK-Sidan

infobladet

olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Önstavägen 1
72243 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info