Hoppa till sidans innehåll

Nybörjarkurs i Orientering för barn och ungdomar 2022

06 MAR 2022 16:57
  • Uppdaterad: 06 MAR 2022 16:57

VSOK bjuder in barn och ungdomar mellan 9 och 16 år till en intensiv nybörjarkurs i orientering med start den 29 mars.

Nybörjarkursen körs vid tre tillfällen, 29/3, 31/3 och 5/4, då vi går igenom grunderna i orientering. Efter dessa tre tillfällen flyttas deltagarna in i våra vanliga träningsgrupper. Det krävs inga förkunskaper för att delta i nybörjarkursen, och träningen i de vanliga träningsgrupperna är anpassade så att de passar alla, oavsett tidigare erfarenhet.

Första tillfälle: 29/3, 2022

Samling: Västerås SOK:s klubbstuga Orientalen, Önstavägen 1.

Tid: Vi startar 17:45 och fortsätter till ca 19:00.

Kostnad: Nybörjarkursen ingår i medlemsavgiften till klubben. Medlemsansökan ser vi helst att ni skickar in innan första tillfället via vår hemsidan, https://idrottonline.se/VasterasSOK-Orientering/foreningen/Nymedlem. Scrolla ner till rubriken Medlemskap i klubben. För barn upp till 20 år är medlemsavgiften för närvarande 500 kr. I denna avgift ingår fullt deltagande i klubbens aktiviteter och fritt deltagande i de flesta tävlingar under året. Då orientering är en utomordentlig familjesport, varför inte se till att anmäla hela familjen på en gång! Kostnaden för familjemedlemskap är 2000 kr.

Föranmälan: Vi vill att ni så snart som möjligt, men senast 24e mars, anmäler er genom att skicka ett mail till This is a mailto link innehållande barnets namn och ålder, samt namn och telefonnummer till minst en förälder.

Vi kommer att ha en begränsning på ca 30 deltagare (för att kunna garantera kvaliteten), så det är först till kvarn som gäller för anmälningar.

Övrigt: Vid alla klubbens ungdomsträningar kräver vi att alla barn/ungdomar har med sig en förälder/anhörig under hela träningen. Detta gör vi för att vi skall kunna erbjuda en trygg miljö för alla och samtidigt vara så mycket vi kan ute i skogen.

Eventuella frågor kring kursen, kan ställas på mailadressen ovan, alternativt via telefon till:

Felicia Sahlén 0725273085 eller Kristina Lindgren 0703116478.

Varmt välkomna!

Skribent: Pernilla Sahlén
E-post: Adressen Gömd
VSOK FORUM

Senaste:


Bildspel

Ladda upp bilder


UK-Sidan
olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Önstavägen 1
72243 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Samarbetspartners
Mälarenergi
ica-kvantum-vasteras
Kadesjö
Noname