Hoppa till sidans innehåll

Nybörjarkurs i orientering för barn och ungdomar

08 JUN 2020 17:09
VSOK bjuder in barn och ungdomar mellan 9 och 12 år till en intensiv nybörjarkurs i orientering med start den 11 augusti.
  • Skapad: 08 JUN 2020 17:09

Nybörjarkursen körs vid tre tillfällen, 11/8, 13/8 och 18/8, då vi går igenom grunderna i orientering. Efter dessa tre tillfällen flyttas deltagarna in i våra vanliga träningsgrupper. Det krävs inga förkunskaper för att delta i nybörjarkursen, och träningen i de vanliga träningsgrupperna är anpassade så att de passar alla, oavsett tidigare erfarenhet.

Första tillfälle: 11 augusti, 2020

Samling: Västerås SOK:s klubbstuga Orientalen, Önstavägen 1.

Tid: Vi startar 17:45 och fortsätter till ca 19:00.

Kostnad: Nybörjarkursen ingår i medlemsavgiften till klubben. Medlemsansökan ser vi helst att ni skickar in innan första tillfället via vår hemsida, https://idrottonline.se/VasterasSOK-Orientering/foreningen/Nymedlem. Scrolla ner till rubriken Medlemskap i klubben. För barn upp till 20 år är medlemsavgiften för närvarande 500 kr. I denna avgift ingår fullt deltagande i klubbens aktiviteter och fritt deltagande i de flesta tävlingar under året. Då orientering är en utomordentlig familjesport, varför inte se till att anmäla hela familjen på en gång! Kostnaden för familjemedlemskap är 2000 kr.

Föranmälan: Vi vill att ni så snart som möjligt, men senast 4/8, anmäler er genom att skicka ett mail till This is a mailto link innehållande barnets namn och ålder, samt namn och telefonnummer till minst en förälder.

Vi kommer att ha en begränsning på ca 20 deltagare (för att kunna garantera kvaliteten), så det är först till kvarn som gäller för anmälningar.

Övrigt: Vid alla klubbens ungdomsträningar kräver vi att alla barn/ungdomar har med sig en förälder/anhörig under hela träningen. Detta gör vi för att vi skall kunna erbjuda en trygg miljö för alla och samtidigt vara så mycket vi kan ute i skogen.

Corona: I dagsläget vet vi inte vilka regler som kommer att gälla i augusti, så vi utgår ifrån att det är samma som nu. För oss innebär det följande:

  • Vi stannar hemma om vi känner minsta sjukdomssymptom
  • Vi håller oss utomhus och går inte in i klubbstugan för dusch
  • Vi håller avstånd
  • Max och Min en förälder/anhörig per barn

Eventuella frågor kring kursen, kan ställas på mailadressen ovan, alternativt via telefon till Martin Oldaeus, 072-7002242

Varmt välkomna!

Skribent: Martin Oldaeus
Epost: Adressen Gömd
VSOK FORUM

Senaste:


Bildspel

Ladda upp bilder


UK-Sidan
olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Önstavägen 1
72243 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info