Hoppa till sidans innehåll

GVG för 8-12 år


I GVG-gruppen erbjuder vi träning för barn i åldersgruppen 8-12 år. I gruppen ingår cirka 40-50 barn.

 

GVG-gruppen har ett träningsprogram för vår och höst med uteträning varje tisdag och torsdag med samling klockan 17:45. Varje träning pågår i drygt en timme.  Träningarna genomförs antingen i anslutning till klubblokalen Orientalen eller på ett område runt omkring Västerås.  Föräldrar är varmt välkomna att delta och kan också behöva följa med sina barn på när de övar på teknikbanor med karta.

 

Under fem tisdagskvällar i maj-juni genomförs VPT – Västmanland Park Tour.  VPT är en sprintcup som går i stadsnära områden och är ett perfekt tillfälle att lära sig tävla i orientering.

 

Under vintern hittar vi på lite olika roliga aktiviteter på tisdagskvällarna. På torsdagskvällarna kan de som vill hänga på klubbens träningspass i friidrottshallen. Dessa träningspass lämpar sig för både barn och vuxna.  Några träningspass i mörker med pannlampa blir det också.

 

Under fyra tisdagskvällar på vintern genomför klubben Stjärnnatten, en serie med sprintbanor i närheten av klubblokalen och erbjudande om hemlagad soppa i klubblokalen efter genomfört lopp. Banorna till Stjärnnatten läggs av klubbens ungdomar. Enklare banor på Stjärnnatten kan med fördel springas av barn och förälder tillsammans.

 

Information om kommande träningar skickas ut via mejl av ledarna och ligger också inplanerade i klubbens Kalender som finns på hemsidan.

Dessutom finns det en alldeles egen kalender för GVG-gruppen med endast gruppens aktiviteter inlagda. Den finns i menyn till vänster. Hur man prenumererar på kalendern står i den, klicka på Exportera kalendern  uppe till höger och följ instruktionerna.

 

Uppdaterad: 25 MAR 2018 14:39
Skribent: Ulf Hamrefors
VSOK FORUM

Bildspel

Har du bilder som passar i bildspelet?
Klicka då på länken nedanför!

 

Ladda Upp Bilder

UK-Sidan

 

infobladet
Senaste numret...

olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Box 2021
72002 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info