Hoppa till sidans innehåll

Veckans grupp


Veckans Grupp har som huvuduppgift att ansvara för att Orientalen är ren och snygg, grupperna kan också användas som resurser vid speciella tillfällen. Veckans grupper, som är 11 stycken har en vecka var, vilket innebär att varje grupp har ansvar ungefär 4 gånger per år. I veckans grupp vill vi att samtliga aktiva medlemmar, dvs tränings och tävlingsmedlemmar över 15 år ska delta, vidare ser vi gärna att föräldrar till aktiva barn också deltar. Detta är den enda regelbundna aktiviteten som vi vill att samtliga aktiva medlemmar engagerar sig i, en ganska liten insats.

Gruppindelning samt schema finns i nedanstående länkar.

Första namn på ”Veckans grupp” är huvudansvarig för gruppen. Arbetsuppgifterna skall dock fördelas inom gruppen. Den huvudansvarige tar kontakt med gruppmedlemmarna och samordnar uppgifterna i god tid före aktuell vecka.

Städning av Orientalen ska ske minst 2 gånger per vecka, normalt efter träning tisdag och torsdag. Eftersom Orientalen ibland hyrs ut under helger ska man se till att Orientalen är städad senast Fredag e.m.

Förutom städning har Veckans Grupp ansvar för att klubbflagga och ev. tält kommer med till de tävlingar som de flesta medlemmarna deltar på. Ansvaret innebär inte att de som är i aktuell grupp måste delta utan man kan vidtala någon annan som är anmäld.

Gruppindelning för 2021 finns här ()

 

Schema för veckans grupp 2021 finns här. ()

 

Uppdaterad: 11 MAR 2018 08:07
VSOK FORUM

Senaste:


Bildspel

Ladda upp bilder


UK-Sidan
olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Önstavägen 1
72243 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Samarbetspartners
Mälarenergi
ica-kvantum-vasteras
Kadesjö
Noname