Hoppa till sidans innehåll

Träning


På tisdagar anordnas ledarledd klubbträning, oftast från Orientalen. Under tävlingssäsongen är det fokus på fysik och tempo men gärna med orienteringsinslag. Utanför säsongen arrangeras ofta träningstävlingar eller annan teknikträning. Alla kan vara med. Vi delar upp oss i grupper och det går ofta att korta av långa pass. 

På torsdagar är det normalt teknikträning, gärna i utmanande terräng utanför Västerås. Ofta banor med fokus på ett speciellt teknikmoment såsom kontrollplockning, brunbild eller korridororientering. Det ska finnas olika banlängder så att alla kan vara med. Vid speciella teknikmoment finns det ofta "vanliga" kartor för den som vill. 

Under vinterhalvåret (november-mars) kör vi torsdagsträningen i friidrottshallen (Westinghouse Arena) och lördagsträningar i och runt Västerås.

Undantag från ovanstående förekommer. Vårt aktivitetsprogram finns inlagt i våra kalendrar här på hemsidan. Där hittar du aktuell information om tid, plats och utrustningstips inför varje träning. 

Välkommen att träna med oss! 

För upplysningar och synpunkter på aktivitetsprogrammet kontakta gärna klubbtränaren Stefan Törnqvist (This is a mailto link, 070-2803585).

Uppdaterad: 09 FEB 2018 18:29 Skribent: Stefan Törnqvist
E-post: This is a mailto link
VSOK FORUM

Senaste:


Bildspel

Ladda upp bilder


UK-Sidan
olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Önstavägen 1
72243 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Samarbetspartners
Mälarenergi
ica-kvantum-vasteras
Kadesjö
Noname