Hoppa till sidans innehåll

Träning


På tisdagar anordnas ledarledd klubbträning, oftast från Orientalen. Under tävlingssäsongen är det fokus på fysik och tempo men gärna med orienteringsinslag. Utanför säsongen arrangeras ofta träningstävlingar eller annan teknikträning. Alla kan vara med. Vi delar upp oss i grupper och det går ofta att korta av långa pass. 

De flesta onsdagar är det någon typ av träning från Orientalen. Elitgruppen leder dessa, men alla kan vara med. Vi delar in oss i grupper efter kapacitet och ambition. 

På torsdagar är det normalt teknikträning, gärna i utmanande terräng utanför Västerås. Ofta banor med fokus på ett speciellt teknikmoment såsom kontrollplockning, brunbild eller korridororientering. Det ska finnas olika banlängder så att alla kan vara med. Vid speciella teknikmoment finns det ofta "vanliga" kartor för den som vill. 

Under vinterhalvåret (november-mars) kör vi torsdagsträningen i friidrottshallen (Westinghouse Arena) och söndagsträning från Orientalen. 

Undantag från ovanstående förekommer. Vårt aktivitetsprogram finns inlagt i våra kalendrar här på hemsidan. Där hittar du aktuell information om tid, plats och utrustningstips inför varje träning. 

Välkommen att träna med oss! 

För upplysningar och synpunkter på aktivitetsprogrammet kontakta gärna klubbtränaren Stefan Törnqvist (This is a mailto link, 070-2803585).

Uppdaterad: 09 FEB 2018 18:29
Skribent: Stefan Törnqvist
Epost: This is a mailto link
VSOK FORUM

Bildspel

Har du bilder som passar i bildspelet?
Klicka då på länken nedanför!

 

Ladda Upp Bilder

UK-Sidan

 

infobladet
Senaste numret...

olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Box 2021
72002 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info