Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder

28 OKT 2015 09:24
Nu går det att beställa klubbkläder via Swix webshop t.o.m den 9/11 kl 23:59. Utprovning sker på Intersport Erikslund t om nu på söndag, 1/11.
  • Uppdaterad: 28 OKT 2015 09:58

Ni hittar priser på kläderna på webshopen och även designen finns där - tryck på den röda knappen "Se teamets design här".

Ni hittar webshop enligt länk och inloggning:

Adress: http://teamservice.original.se 
Användarnamn: västeråsskidklubb

Utseendet kommer att vara som tidigare år förutom att det bak på ryggen nu står Västerås skidklubb och med vår nya logga. Det kommer dock inte att vara en sådan stor skillnad så de "gamla" kläderna fungerar utmärkt. Den nya loggan är på gång inom någon vecka och vi publicerar den då.

Sponsring ungdomar:

Denna säsong har styrelsen bestämt att de ungdomar som är aktiva i klubbens träningar ska få en viss sponsring av kläderna enligt nedan.

Klubben kommer att köpa in ett antal mössor - SWIX Skidmössa, Revolution Lycra storlek 56 eller 58 och de ungdomar som köper klubbkläder denna säsong från Swix får en gratis klubbmössa. De ungdomar som vill köpa en mössa utan att ha beställt kläder från Swix får köpa den för 100 kr (199 kr i shopen).

OBS!! För att minska administrationen för vår kassör kommer vi inte att betala ut pengar till er som har beställt mössa i webshopen.

Skribent: Karin Spets
Postadress:
Västerås Skidklubb - Skidor
ordförande: Tomas Hidman

 

 Gilla Västerås skidklubb på Facebook

Postadress:
Västerås Skidklubb - Skidor
Tomas Hidman, Björnbärsgatan 2
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: +46703596090
E-post: info@vasterasskidklu...

Se all info