Hoppa till sidans innehåll

Stöd skidklubben


Du som tycker att vi har fina skidspår i Rocklunda/Rönnby området och gärna vill stödja vår verksamhet med att sköta och utveckla skidspåren kan visa detta genom att bli medlem i vår skidklubb och/eller genom att sponsra vår verksamhet

Skidspåren i Rocklunda sköts av Västerås skidklubb på uppdrag av Västmanlands fastighetsskötsel.

Som all klubbverksamhet bygger vår verksamhet på frivilligkrafter och vår drivkraft är att vi i Västerås Skidklubb älskar skidåkning och vi vill gärna dela med oss till allmänheten möjligheten att varje vinter kunna åka längdskidor. 

Ni som vill mer aktivt delta i arbetet kontakta gärna oss, vi är alltid i behov av bla ledare, skoterförare och pistmaskinsförare. Självklart står vi i klubben för den utbildning som behövs.

 

För er som vill stödja vår utveckling av skidspåren lite extra


Betala gärna en peng till

BankGiro

799-5285  

DSC02113r1

 För er som vill sponsra verksamheten på annat sätt kontakta oss gärna på info(at)vasterasskidklubb.se

 

Västerås stad äger konstsnöspåret på Rocklunda och Västmanlands fastighetsskötsel sköter på uppdrag driften av konstsnöspåret.

Vi i Västerås skidklubb är sedan anlitade av Västmanlands fastighetsskötsel för att sköta skidspåren på Rocklunda och Rönnby.

Västmanlands fastighetsskötsel har även uppdrag att innan vi börjar göra skidspår att spruta konstsnö och göra den första utkörningen och bearbetningen

 snötillverkning
Uppdaterad: 10 DEC 2016 16:46 Skribent: Karin Spets

Postadress:
Västerås Skidklubb - Skidor
Tomas Hidman, Björnbärsgatan 2
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: +46703596090
E-post: info@vasterasskidklu...

Se all info