Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Sökes: Funktionärer för Barnpassningen Oringen 2016

17 JAN 2016 23:13
Klubbarna i VBOL är med som funktionärsföreningar för O-Ringen 2016 Sälen och funktionärer från våra klubbar har under flera år varit engagerade i planering, banläggning mm. Inför själva genomförandet behövs fler funktionärer inom en rad olika området och först ut av dessa är barnpassningen.
  • Uppdaterad: 26 MAJ 2016 17:04

Under O-Ringen 2016 Sälen kommer VBOL bland annat att ansvara för Barnpassningen. Uppdraget handlar i sin helhet om att dagligen ansvara för ca 300 – 400 barn och vi räknar med att vi kommer behöva totalt ca 100 funktionärer (varav ca 65 vuxna och resten ungdomar). Arbetet planeras av en ledningsgrupp som idag består av fem personer; Kristoffer Holmström (ansvarig aktiviteter), Ulrika Signal (ansvarig mellanmål), Ragnhild Svens (ansvarig incheckningen) Lotta Wedman (övergripande ansvar) och Monica Wiker (ansvarig för funktionärer).

Arbetet i Barnpassningen kommer att ske i olika stationer:
1. Incheckningen. Hit söker vi folk som vill sitta och arbeta med in- och utregistrering samt information till de föräldrar som lämnar och hämtar sina barn. (Ragnhild ansvarig)
2. Väsktält. Hit kommer barnen tillsammans med sina föräldrar, får lämna in sina saker i en påse och får på sig en reflexväst med namnskylt innan de går ut till aktiviteterna tillsammans med en funktionär. Hit söker vi särskilt förskolepersonal som är vana vid att vara med vid lämning.
3. Mellanmål. Hit söker vi personer som vill ansvara för att servera mellanmål. (Ulrika ansvarig)
4. Olika aktivitetsstationer (Kristoffer ansvarig), exempelvis:
A. Snickeri. Är du intresserad av att snickra tillsammans med barn i olika åldrar? Då är detta rätt plats för dig.
B. Pyssel/Måla. Någon form av konstnärlig aktivitet. Vi har börjat samla på toalettrullar, garnrester och annat material som ska användas på denna station.
C. Bygglek. Lego, träjärnväg, lera m.m.
D. Sagohörna. Sagoläsning i någon form av kuddhörna.
E. Utelek. Vi planerar att bygga upp en utelekplats med hinderbanor, sandlek, bollekar, såpbubblor m.m.

Vi behöver också folk med språkkunskaper (barn från andra länder kan ha svårt att kommunicera) och specialpedagogisk kompetens. Dessutom söker vi personer som någon dag kan tänka sig att vara gäst och t.ex. spela fiol eller något annat. Vi ska ha ett dalatema på veckan och en del av det vi gör ska anknyta till Dalarna och fjällen.

Om du vill vara funktionär så kontakta Monica Wiker; 0240-15692, 070 – 3233505, This is a mailto link. Vi söker funktionärer i alla åldrar och med olika bakgrund. Det är bra om man kan vara med i stort sett hela veckan då vi försöker hålla nere det totala antalet funktionärer (vi kommer att göra ett schema). Vi söker även ungdomar!

Om du kan tänka dig att vara med och planera för någon station så kontakta Kristoffer Holmström; 073-0659739, This is a mailto link.

Övriga frågor: Kontakta Lotta Wedman; 0240-13342, 070-6318021, This is a mailto link

Tack till våra sponsorer!

 

VB Energi

Vanhälls Såg

 

 ovako

imaget4ey.png

noname


 

Postadress:
Västerbergslagens OL - Orientering
L Dahlström, Idrottsvägen 9
77155 Ludvika

Kontakt:
Tel: 0702074758
E-post: lars.dahlstroem@teli...

Se all info