Hoppa till sidans innehåll

Beställa VBOL-kläder

07 JUL 2021 23:01
Dags att beställa nya VBOL-kläder. Nyhet för i år är en blå hoodie. Klädbeställningen är öppen till 18 juli.
  • Skapad: 07 JUL 2021 23:01

Nu finns det möjlighet att beställa nya VBOL kläder. Nytt i år en blå huvtröja. Huvtröjan är en gäst i sortimentet och kommer förmodligen inte finnas med nästa år. Huvtröjan är mer i normalstorlek jämfört med andra affärer än vad löparkläderna är. 
 
Var och en gör sin egen beställning på Nonames hemsida i VBOLs klubbshop. Man börjar med att skapa ett konto med sin e-post, valfritt lösenord och VBOLs klubbkod.
Hemsida: https://clubshop.nonamesport.com/sv/
Klubbkod: 00234vB
Lägg din beställning och betala på en gång. Kläderna kommer ca 6 veckor efter att vår shop stängs, ungefär i mitten på september. Vår klädshop stänger 18 juli, så se till att beställa kläder på en gång.
 
Moderklubbarna subventionerar klädköpen lite olika. SOK subventioner ½ till ungdomar samt 1/3 till vuxna. OKM kommer förmodligen subventionera kläder, men har ännu inte beslutat hur mycket. Hör med din moderklubb om återbetalning vid subvention.

Lite förändring av sponsorer till i år. De sponsorloggor som syns på kläderna i shopen stämmer inte helt med de som är med på de nya tröjorna. Du som planerar att tävla i SM bör uppdatera din garderob. 

Skribent: Britta Ivarsson
Epost: Adressen Gömd

Tack till våra sponsorer!

 

VB Energi

Vanhälls Såg

 

 ovako

imaget4ey.png

noname


 

Postadress:
Västerbergslagens OL - Orientering
L Dahlström, Idrottsvägen 9
77155 Ludvika

Kontakt:
Tel: 0702074758
E-post: lars.dahlstroem@teli...

Se all info