Hoppa till sidans innehåll

Västerviks BSK - Bågskytte

AKTUELLT: Höstterminen startar onsdagen den 1:e september på utomhusbanan (se vägbeskrivning nedan). Såväl nybörjare som nya skyttar är välkomna. Ledare och låneutrustning finns på plats 18.00-19.30. Höstterminen inleds med utomhusskytte och första inomhustillfälle blir därefter preliminärt onsdagen den 22:e september (slutligt beslut tas efter väder och meddelas här). För att säkerställa att vi har med oss tillräckligt många och rätt typ av pilbågar för utlåning ser vi gärna att de skyttar som inte har egen utrustning föranmäler sitt deltagande med ett sms till telefonnummer 0707-904168 (Martin Ottosson). 

Välkommen till Västerviks Bågskytteklubb

Om du är intresserad av Bågskytte och gärna skulle vilja prova på att skjuta är du alltid välkommen till vår klubb. Vi har öppet nybörjarskytte varje onsdag under skolaktiv tid kl 18.00-19.00. Under skollov efter överenskommelse. Utesäsongen börjar i maj och slutar i oktober. Resterande del av året skjuter vi inomhus. Läs mer på sidan Ny i klubben

Hitta till utomhusbanan
Hitta till inomhushallen

Klubben har utrustning som passar alla åldrar och vem som helst kan testa att skjuta!

Besök oss gärna på Facebook där vi löpande lägger ut nyheter och bilder från klubbens verksamhet och tävlingsstarter:

Till Facebooksidan

Välkomna!

Skytte för företag och grupper

Bågskytte är en sport som passar ypperligt för ett företagsevent för möhippa/svensexan, eller för en grupp kompisar som vill testa något nytt. Med duktiga instruktörer lär ni er att skjuta båge och avgöra vem som är mest pricksäker i gruppen. 

Postadress:
Västerviks BSK - Bågskytte
Kenneth Ottosson, Jättegatan 71
59352 Västervik

Kontakt:
Tel: 049031314, 049021432
E-post: This is a mailto link

Se all info