Hoppa till sidans innehåll

Västerviks BSK - Bågskytte

Med anledning av utvecklingen av det nya Coronaviruset gäller följande för klubbens verksamhet tills vidare:

* Inomhusträningen för barn och nybörjare startar den 16:e september i vår inomhushall. Öppettiden är 18-20 och det är rekommenderat att inte alla kommer vid 18.00. Om antalet besökare bedöms som för stor för att smittsäker verksamhet ska kunna bedrivas kommer de skyttar som har skjutit tidigare att prioriteras. Är du intresserad av att testa bågskytte, hör gärna av dig till Martin Ottosson (0707904168) eller till klubben via Facebook för att vi ska kunna planera besökstätheten. 

* Inledningsvis kommer inte hallen att vara öppen på tider utöver onsdagar för skyttar utan egen nyckel. Samordning kommer dock att ske via klubbens facebookchat för att alla ska få skjuta så mycket som möjligt. 

* Vi uppmanar alla som känner det minsta tecken på förkylningssymptom att INTE besöka hallen eller utomhusbanan, oavsett om det är under rekommenderad tid eller ej. För friska personer kan utomhusbanan användas helt fritt.

Välkommen till Västerviks Bågskytteklubb

Om du är intresserad av Bågskytte och gärna skulle vilja prova på att skjuta är du alltid välkommen till vår klubb. Vi har öppet nybörjarskytte varje onsdag under skolaktiv tid kl 18.00-19.00. Under skollov efter överenskommelse. Utesäsongen börjar i maj och slutar i oktober. Resterande del av året skjuter vi inomhus. Läs mer på sidan Ny i klubben

Hitta till utomhusbanan
Hitta till inomhushallen

Klubben har utrustning som passar alla åldrar och vem som helst kan testa att skjuta!

Besök oss gärna på Facebook där vi löpande lägger ut nyheter och bilder från klubbens verksamhet och tävlingsstarter:

Till Facebooksidan

Välkomna!

Skytte för företag och grupper

Bågskytte är en sport som passar ypperligt för ett företagsevent för möhippa/svensexan, eller för en grupp kompisar som vill testa något nytt. Med duktiga instruktörer lär ni er att skjuta båge och avgöra vem som är mest pricksäker i gruppen. 

Postadress:
Västerviks BSK - Bågskytte
Kenneth Ottosson, Jättegatan 71
59352 Västervik

Kontakt:
Tel: 049031314, 049021432
E-post: This is a mailto link

Se all info