Hoppa till sidans innehåll

Aktiviteter


Den 19:e Maj bjuder VSKK in till klubbklätterträff i Utby. Kom och träffa andra medlemmar, klättra (boulder såväl som rep), grilla och ha en härlig dag i försommaren.

Vi ses på Utby-äng klockan 11.00. Då har vi satt upp ett par stationer där man kan prova klättra rep eller boulder. För de som har rött kort kan man prova på att leda själv. Vi fikar och äter efter behov. VSKK står för fika och korv med bröd. (ni som har specialkost, ber vi er vänligen ta med egen lunch/fika). Efter en massa klättring, gott sällskap och nya erfarenheter rundar vi av runt 15.00-tiden.

Vi kommer ha en hel del utrustning med oss i form av selar, rep, hjälmar etc med tyvärr lite begränsat antal skor. Har ni egen utrustning ta gärna med denna. All utrustning får man givetvis låna gratis. I anmälan är det bra om ni uppger vilken skostorlek ni har så skall vi försöka få med så mycket utrustning vi bara kan!

För att kunna planera träffen på bästa sätt vill vi gärna att man anmäler sig: ANMÄLAN HÄR. Är det så att man bestämmer sig i sista sekund så är man givetvis välkommen men vi skulle uppskatta om så många som möjligt osade, och gärna i god tid! 

Träffen är för medlemmar i VSKK och är man inte medlem är det ett perfekt tillfälle att bli det, man blir "automatiskt" medlem om man anmäler sig till träffen.
Medlemsavgiften är 200kr för junior (upp till 19 år) och 300kr för senior (medlemsavgiften gäller per kalenderår).

Hitta hit:
Goggle "Utby klättring" Samling vid grillplatsen. Parkera med förstånd (inte på privat mark).
Kollektivt – Buss 58 från Centralstationen till Hindermässogatan, ca 20 minuter. Sedan 5 minuters promenad.

Vid extremt dåligt väderlag/skyfall kommer vi ställa in träffen och flytta till annat datum.

Vi ses 19/5 klockan 11.00 :)
-VSKK

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 22:31 Skribent: Björn Strömberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Lerums Klätterklubb - Klättring
Strömberg, Godhemsbacken 17
44338 Lerum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info