Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Klätterskola Centrum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Klätterskola Centrum


VSKK:s Klätterskola VT 2020 -Centrum

Allmän info:
Vi hyr in oss på Klätterlabbet Fysikens alla anläggningar, Centrum, Partille och Sisjön (Sisjön enbart bouldering).

Vårterminen startar vecka 8.

För att kunna gå i vår klätterskola måste man vara medlem i klubben, därav så ligger det en medlemsavgift med i fakturan. -Medlemskapet i Västkustens Sportklätterklubb gäller per kalenderår.

Medlemsavgifter för VSKK 2020
Junior 0-19 år                     200kr
Senior 19 + år                     300kr

Klätterskolavgifter VT2020:
Nybörjarkurs 600 kr     1hx10 tillfällen               
Steg1 600kr                  1h x10 tillfällen
Steg2  750kr                 1,5h x10 tillfällen
Ungdom  1200kr          1,5h x20 tillfällen

Extragrupp -som tillägg till ordinarie grupp:
1 extra grupp med 10 tillfällen  450kr  
1 extra grupp med 20 tillfällen  900kr

I priset ingår 1st klubb t-shirt och lån av all utrustning som krävs för kursen för både barn och förälder ingår i priset och finns på plats. -Priser är exlusive entrépriser hos klätterlabbet.

Grönt-Kort (Säkrings-bevis):
För alla som går klätterskola i Centrum eller Partille krävs att medföljande förälder har grönt kort. Grönt kort-kurser arrangerar inte av VSKK utan för att ta detta "säkringsbevis" bokar man in sig på en kurs hos Klätterlabbet Partille 031-106965 eller Centrum 031-106960, detta sker till 30% rabatt om ni uppger att ni har ett barn i klätterskolan. Undantag är ungdomsgrupperna (från 13 år) där deltagarna själva tar grönt kort under kursen.

Kort på Fysiken (nytt för 2020)
Utöver de avgifter som angetts ovan tillkommer kostnad för entré på klätterlabbet. Klätterlabbet har som krav att man måste ha minst ett 10-klippkort hos dom. Detta kort tecknar ni på någon av Fysikens anläggningar, med fördel innan kursstart. Detta gäller endast den person som går i klätterskolan, säkrande förälder behöver inte teckna ett kort.

Kort till fysikens anläggningar köper ni här!

Vår rekomendation gällande kort på fysiken:
För alla grupper med 10 kurstillfällen krävs minst ett 10 klippkort. För Alla ni som vet att ni vill klättra i höst rekommenderar vi ett 25 klippkort. För er med Träningar två gånger i veckan rekommenderar vi ett årskort.

 

Länk till prislista klätterlabbet.

Vi har också fått en bra deal för alla som börjar och köper ett 10klippkort och inser under terminen att ni vill fortsätta i höst kommer kunna uppgradera ert 10klippkort till tex 25klipp eller årskort bara det görs innan kursen är slut för våren. 

VSKK - en ideell förening:
Våra arrangemang är föreningsgemensamma aktiviteter som vi har ett gemensamt ansvar för och där vår klubbservice gör viktiga insatser. Eftersom arrangemangen i huvudsak riktar sig till barn och ungdomsgrupperna så har styrelsen beslutat att man som medlem åtar sig att 1 gång per termin ansvar för att hjälpa till som funktionär eller dylikt vid VSKK arragemang. (tex som tävling, klubbevent, träningsläger mm.) 

Avanmälan:
Måste ske senast 2 veckor innan kursstart annars debiteras en avgift på 500kr 

Övrig information:
Försök att vara på plats ungefär 10-15 minuter innan kurstillfällena börjar varje vecka så barnen och ni föräldrar hinner byta om och få utrustning i receptionen innan träningen börjar. Ha gärna bekväma träningskläder och egen vattenflaska med till träningen.

Blir kurserna inte fulla så kommer vi behöva flytta om tider och ev även dagar närmare kursstart.

TILL ANMÄLAN 

Vid frågor, kontakta info@vskk.se

 

Klätterlabbet Centrum erbjuder klättring med rep såväl som boulder i alla nivåer oavsett ålder eller tidigare erfarenheter. Klätterlabbet Centrum ligger i "kopparbunkern" på chalmersområdet som tidigare användes som högspänningslabb. Här kan du lära dig klättring i riktigt häftiga miljöer centralt i Göteborg!

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Västkustens SKK - Klättring
Strömberg, Kastellgatan 4
41122 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vskk.se

Se all info