Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Viktig info!"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Viktig info!


Klätterskolan HT19 startar preliminärt vecka 37

Nybörjare: 10 tillfällen/veckor á 1h
Steg 1: 10 tillfällen/veckor á 1h
Steg 2: 10 tillfällen/veckor á 1,5h
Ungdomsgrupp: 20 tillfällen/10 veckor á 1,5h

Vi har även mer avancerade grupper för barn/ungdomar, dessa syns inte i anmälningsformuläret. Har ni klättrat ett tag och inte hittar en passande grupp i listan så maila info@vskk.se så hjälper vi till att hitta en grupp just för er.
Vi har även en prestationsgrupp delvis inriktad på tävling som ett komplement till övriga grupper till barn/ungdomar som verkligen vill satsa på klättring. Till denna grupp "ansöker" man via info@vskk.se med en motivering varför man vill vara i den gruppen. Bedömning/uttagning kommer göras och ni får besked i Januari om ni blivit antagna till denna grupp.

Har man gjort en anmälan och ångrar sig/får förhinder sker avanmälan senast 2 veckor före kursstart, i annat fall debiteras 500kr.

Våra arrangemang är föreningsgemensamma aktiviteter som vi har ett gemensamt ansvar för och där vår klubbservice gör viktiga insatser. Eftersom arrangemangen i huvudsak riktar sig till barn och ungdomsgrupperna så har styrelsen beslutat att man som medlem åtar sig att 1 gång per termin ansvar för att hjälpa till som funktionär eller dylikt vid VSKK arragemang. ( tex som tävling, klubbevent, träningsläger mm.)

Alla kurser kräver medlemskap i VSKK, detta blir du automatiskt genom anmälan till klätterskolan (200kr tillkommer för junior, medlemskapet är per kalenderår) Du behöver inte fylla i en medlemsansökan också!

GRÖNT TOPPREPSKORT – KURS FÖR FÖRÄLDRAR För de föräldrar som inte har Svenska Klätterförbundets gröna säkringskort så erbjuder Klätterlabbet en rabatterad topprepskurs för 550kr           (ord 850kr ) 
För er som vill vara ute i god tid, boka redan nu en topprepskurs på Klätterlabbet Partille (031-106965) eller Klätterlabbet centrum (031-106960) och säg att ni skall gå i klätterskolan. Detta gäller om man har barn som går i klätterskolan i Partille eller Centrum. Ni måste ha detta kort för att vara med och säkra era barn i alla grupper upp till ert barn är 13år. 
Obs: Alla bokningar för topprepskurs sker via Klätterlabbet! 

För att göra anmälan, välj anläggning till vänster, öppna anmälningsformuläret och välj den grupp i "rullgardinen" som passar er!

Varmt välkomna till VSKK:s klätterskola!

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Västkustens SKK - Klättring
Strömberg, Kastellgatan 4
41122 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vskk.se

Se all info