Hoppa till sidans innehåll

VFTK står utan träningshall och trampoliner

17 SEP 2019 19:09
  • Uppdaterad: 17 SEP 2019 19:09

Som så många kanske sett och läst i nyheterna har vår träningshall  brunnit ner till grunden.Vi känner djup förtvivlan och oro över hur vi skall ta oss igenom denna stora tragedi.

Vi hade precis avslutat en fantastisk tävlingshelg och var lyriska över hur bra allt gått! Vilka härliga föräldrar, gymnaster, domare och tränare vi har i vår goa förening. En helg i värdsklass! Vi hann inte mer än att sätta oss ner hemma innan tragedin var ett faktum. Vi är såklart mest tacksamma ö...ver att ingen kommit till skada, vi har ändå haft över 200 personer som cirkulerat i hallen under helgen. Vågar inte ens tänka på hur det skulle gått om vi genomfört alla ungdomsträningar som vanligt denna söndag. Men de faktum att vi nu står utan redskap och träningshall är en stor sorg.

Vi har försökt att få en överblick av förödelsen och vår framtid.

▪️Vi har pratat med media, i alla möjliga tänkbara kanaler
▪️Upprättat kontakt med Idrott och Förening gällande lokal samt möjlighet till hjälp
▪️Startat en insamling via swish
▪️Varit i kontakt med och kommer fortsätta kontakta gymnastik- och trampolinföreningar som hört av sig gällande erbjudande av träningslokaler. ▪️Styrelsen har upprättat en struktur för hur vi skall arbeta vidare.

Vi värdesätter er, våra medlemmar, högt och hoppas ni har förståelse för att vi inte sitter inne på alla svar ännu. Vi kommer att ställa in all barn- och ungdomsträning tillsvidare och återkommer så snart vi kan . Vi hoppas innerligt att vi har en lösning inom kort.

Vi kommer att ta oss igenom detta, tillsammans.

Så snart vi har mer information kommer vi främst att delge den på VFTK Facebook.

Skribent: Cecilia Johansson
Epost: This is a mailto link

elcompagniet-logo (1)gostas.ilelgross-nlogoswemablogo_storspons-kardan

Postadress:
Västra Frölunda TK - Gymnastik
Paul Andersson, Växelmyntsgatan 9C
41483 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info