Hoppa till sidans innehåll

Angående Herrlagets hemmamatcher

23 JUN 2020 09:50
Serien har äntligen startat och torsdagen den 25 juni spelas hemmapremiären. Till dig som på ett eller annat sätt följer oss vill vi ge nedanstående information.
  • Skapad: 23 JUN 2020 09:50

Äntligen kom det gröna ljuset för att starta upp serien. Under gårdagen spelades premiären i Ödeshög och de gröna fick bästa möjliga start genom att vända hemåt med en 0-1 seger. På torsdag kommer Medevi på besök, och därefter tar vi välförtjänt (?) sommarlov. 

På rekommendation av Folkhälsomyndigheten, Svenska fotbollsförbundet och Östergötlands fotbollsförbund undanber vi oss publik från att komma på våra matcher. Detta gäller både hemma- och bortamatcher och gäller tills vidare, fram till den dagen restriktionerna lättas (restriktionen folksamlingar om max 50 personer). Detta är beslutat av VHIF styrelse. Tillsammans hittar vi en hållbar väg ut ur denna pandemi. 

För dig som ändå vill följa oss har vi flera alternativ vi varmt kan rekommendera. På Facebook hittar du oss på "Västra Harg IF Herr". På Instagram heter vi "vastrahargsifherr". Du kan även ladda hem appen "Min Fotboll" och söka fram oss där. I våra kanaler kommer vi på olika sätt rapportera från matcherna, lägga upp slutresultat, visa vad vi gör i övrigt, med mera. Ditt stöd är väldigt viktigt för oss! 

Skribent: Martin * Johansson
Epost: Adressen Gömd
Västra Harg IF - Herr Division 6 Västra
Grenadjärvägen 7
595 91 Mjölby
Telefon: +46703998478
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Västra Harg IF - Fotboll
Grenadjärvägen 7
59591 Mjölby

Besöksadress:
Kulladal
59591 Mjölby

Kontakt:
Tel: +46703998478
E-post: This is a mailto link