Hoppa till sidans innehåll

En spännande höst framför oss

12 AUG 2019 09:45
När Skänninge Marken är slut är hösten på ingång. Det vet alla. Här får ni den senaste informationen om herrarnas avslutande veckor på säsongen.
  • Skapad: 12 AUG 2019 09:45

Om man tittar i kalendern ser man till sin förskräckelse att det inte ens är sju veckor kvar av säsongen. Sju matcher och lite drygt 14 träningar. Det kan tyckas som mycket, men har man varit inne i bubblan sedan början av januari är det skrämmande lite. Jag kan i alla fall lova att VHIF är förberedda på att avsluta säsongen på bästa möjliga sätt. 

Våren avslutades med en snöplig 1-0 förlust mot ett duktigt Vallerstad. Känslan var därför att återstarten var väldigt viktigt för att hamna på rätt spår igen och inte riskera att rada upp förluster. I lördags gästade Väderstad Ekvallen och revanschlusten var stor efter rånet (förlust 2-1) i seriepremiären. Lägg till kryddan som en derbymatch ger på det så anade nog de flesta att det skulle bjudas på ordentlig underhållning. Efter 90 spelade minuter kunde vi konstatera att VHIF dominerade spelet, hade det väldigt svårt på offensiva tredjedelen, men som tack och lov vann med 1-0 efter ett sent mål. Vinst, tre poäng, och en skön omstart på serien.

Även om jag är partisk å det grövsta vill jag rekommendera alla, oavsett storlek på idrottsintresset, att ta sig till Ekvallen innan säsongen är slut och ta del av den härliga fotboll laget spelar. Det är en fantastisk samling människor som gör sitt bästa för VHIF. Är man inte intresserad av fotbollen kan man om inte annat njuta av Ekvallens prakt. En stor eloge till alla som arbetar med anläggningen, den är hur fin som helst. 

Tredjeplatsen i tabellen är inom räckhåll. Hur häftigt vore det inte att ha Turabdin bakom oss och kunna säga att vi är kommunens bästa division 6-lag när serien är färdigspelad? Vi ska i alla fall göra vårt bästa! 

På återhörande,
Martin Johansson 

Skribent: Martin * Johansson
Epost: Adressen Gömd
Västra Harg IF - Tr.matcher Höglandet FDK
Grenadjärvägen 7
595 91 Mjölby
Telefon: +46703998478
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Västra Harg IF - Fotboll
Grenadjärvägen 7
59591 Mjölby

Besöksadress:
Kulladal
59591 Mjölby

Kontakt:
Tel: +46703998478
E-post: This is a mailto link