Hoppa till sidans innehåll

Västra Hargs IF:s ledord


 

VÄSTRA HARGS IF:s LEDORD

 

GLÄDJE

Västra Hargs IF står för sammanhållning i lag, grupper, styrelse och Västra Hargsbygden. Vi arbetar med att arrangera roliga och trevliga aktiviteter på och runt våra anläggningar. Vår inställning är att vi arbetar gemensamt. I samarbetet och deltagandet finner vi glädjen i att arbeta ideellt för vår förening.

STOLTHET

Vi är stolta över vår anrika förening och det ideella arbete vi gör. Vi sätter stolthet i att vara noggranna i skötseln av vår ekonomi och våra anläggningar. Alla medlemmar ska kunna känna att det här är Min förening. Vi strävar efter ständig utveckling för att följa med i förändringarna i samhället och medlemmarnas behov och önskemål.

ALLAS LIKA VÄRDE

Varje enskild medlem är viktig och alla kan bidra till föreningens arbete. Vi respekterar och accepterar att alla har olika förutsättningar. Vi strävar efter mångfald. Alla är välkomna och alla får vara med efter sin bästa förmåga.

RESPEKT OCH BEMÖTANDE

Vi vill att alla i vår förening visar respekt för medmänniskor, föreningens tillhörigheter, material och föreningens verksamhet. Alla behöver inte tycka lika men alla behöver bemöta varandra på ett respektfullt sätt. Det gäller all kommunikation, skriftlig såväl som muntlig.

SAMHÄLLSNYTTA VÄSTRA HARGS IF

Västra Hargs IF är en viktig del av en levande landsbygd. Vi värnar om god kommunikation med samhällets andra aktörer såsom byalaget, kyrkan, hembygdsföreningen, skolan och lokala näringsidkare. Vi är måna om att alla boende i Västra Hargsbygden ska kunna vara medlemmar och erbjuder därför låga medlemsavgifter, varierade aktiviteter och flera olika tillfällen att engagera sig i en levande förening och en levande landsbygd.

Uppdaterad: 05 MAJ 2018 23:32 Skribent: Anders Samuelsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Västra Harg IF - Fotboll
Grenadjärvägen 7
59591 Mjölby

Besöksadress:
Kulladal
59591 Mjölby

Kontakt:
Tel: +46703998478
E-post: This is a mailto link

Se all info