Hoppa till sidans innehåll

Ansök till HSB Göteborg Academy

15 SEP 2016 16:11
Västra Hisingen Basket och HSB Göteborg bjuder in ungdomar 16-25 år att anmäla sig till HSB Göteborg Academy – ett exklusivt ledarskapsprogram för blivande ledare.
  • Uppdaterad: 04 SEP 2019 10:55

Ansök till HSB Göteborg Academy

Nu är anmälan till HSB Göteborg Academy öppen!


Detta är HSB Göteborg Academy

HSB Göteborg Academy är ett utvecklingsprogram för framtida ledare! Under hösten 2019 ska femton framtida ambassadörer, så kallade Change Makers, delta. Innehållet i programmet handlar om personlig utveckling och ledarskap. Syftet är utveckla sitt ledarskap för att möta framtidens behov av att leda påhittiga och energiska grupper. Att leda sig själv och grupp kommer att vara en viktig egenskap i framtiden. Företag letar med ljus och lykta efter den här sortens modiga och duktiga individer. Du som deltar får träna på dina ledarskapsegenskaper och hitta din passion i livet. Dessutom får du lära dig att sända live på webben som en del av utbildningen.

Som ledare har du stor möjlighet att påverka ditt och andras liv till det bättre. Du får möjlighet att arbeta med ungdomar och kan tillsammans med dem bygga en sund kultur. Och påverka samhället på riktigt.

 

Läs mer och ansök här >> 

Skribent: Ali Tabrizi
Epost: This is a mailto link

Instagram

 

 

Postadress:
Västra Hisingen Basketklubb - Basket
Westra Sveriges BDF, Ängåsvallen
42147 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0317440168
E-post: This is a mailto link

Se all info