Hoppa till sidans innehåll

Jag Ställer Upp


Jag Ställer Upp är vår värdegrund och vår utgångspunkt i allt vi gör. Det är också vår personliga kompass i vardagen. Kompassen som guidar oss för att vi ska lyckas med att infria vårt löfte och hjälpa oss att omsätta värdegrunden i praktiken.

Jag Ställer Upp handlar om att skapa en gemensam värdegrund för samtliga som deltar i och kring vår verksamhet genom gränsöverskridande arbeten och en öppen attityd, för att stärka, stödja och ge barn och ungdomar en trygg och utvecklande miljö.

Jag Ställer Upp är till för alla som älskar basket och som vill vara med att utveckla den. Ingen ska bli ojust behandlad, kränkt, hotat eller trakasserad utan att det ifrågasätts.

 

Tillsammans strävar vi efter en anda av sportslighet och positivitet i alla sammanhang. Vi står för en god kommunikation mellan samtliga parter och visar varandra ömsesidig respekt. Det ska vara roligt, stimulerande och tryggt att spela basket och vara med oavsett vilken funktion man har. 

 

I Västra Hisingen Basket har vi två tränare som är Jag Ställer Upp-abmassadörer. Du som spelare eller förälder kan prata med Araz eller Ali i förtroende. De lovar att lyssna och inte berätta för någon annan (om du så vill). Ibland kan det vara skönt att prata med någon som lyssnar i förtroende utan att bli bedömd. Du kan när som helst ringa Araz och/eller Ali för att prata om allt.

 

Ali: 0703103304

 

Här videos från Stckholms BDF som beskriver värdeorden i Jag Ställer Upp:

Uppdaterad: 03 SEP 2019 21:27 Skribent: Ali Tabrizi
E-post: This is a mailto link

Instagram

 

 

Postadress:
Västra Hisingen Basketklubb - Basket
Westra Sveriges BDF, Ängåsvallen
42147 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0703103304
E-post: westrabasket@westrab...

Se all info