Hoppa till sidans innehåll

Vätö RK - Ridsport

Välkommen till Vätö Ridklubb

Nytt ridklubbsår 2019 är här, och vi kommer ha spännande aktiviteter under året. I mars och augusti kommer klubben arrangera körtävlingar, där vi hoppas att flera egna ekipage kan starta. Ett nytt dressyrstaket är inköpt, och vi hoppas det kan komma till användning på både träningar och tävlingar.

Till våren kommer klubben sälja sportkläder från Newbody och klubbrabatthäften som ger många sparade pengar. Detta ger oss en chans att stärka ekonomin och fortsätta med våra låga medlemsavgifter för våra barn och ungdomar.

Glöm heller inte att stödja klubben via Sponsorhuset varje gång du köper varor eller bokar resor på nätet. www.sponsorhuset.se och välj Vätö ridklubb. Det är många kedjor som är anslutna, så kolla upp detta varje gång du ska boka resor, hotell eller beställa linser och leksaker. Flera hästbutiker är anslutna, bl a Horze och My One, så passa på att stödja klubben när du ändå ska handla. Även Svenska Spel stöttar klubben i sin satsning Gräsroten, så se till att du stödjer oss när du spelar online. Under 2018 har flera spelare visat oss sitt stöd, vilket vi tackar för.

 

 

Egna nyheter

2019-02-02
Dressyr- och precisionstävling inomhus i Rimbo söndagen den 17 mars.
 
2019-02-02
Årsmötet äger rum söndagen den 17 februari kl 15.
 
2019-02-02
Medlemsavgifter 2019
 
2018-05-15
Hur hanterar Vätö ridklubb dina personuppgifter? Läs mer i vår rutinbeskrivning.
 
2018-07-13
Söndagen den 19 augusti går årets körtävling av stapeln. Wäddöortens rid och körklubb är medarrangör, och i år satsar vi stort med fullständig tävling och DM för Stockholmsdistriktet. Kom och heja fram våra ekipage i hindren!

Sidan saknas

Sidan som länkats till denna box har blivit borttagen och är inte längre tillgänglig.

Stöd Vätö Ridklubb via Sponsorhuset

Nu kan du på ett enkelt sätt hjälpa klubben automatiskt, utan att det kostar dig något extra.

Postadress:
Vätö RK - Ridsport
Therese Blomgren, Norrveda by 2
76021 Vätö

Kontakt:
Tel: 017658031
E-post: This is a mailto link

Se all info