Hoppa till sidans innehåll

Vätö RK - Ridsport

Välkommen till Vätö Ridklubb - klubben som värnar om bredden på lokal nivå

Utomhussäsongen går mot sitt slut, och klubben har i år haft två körtävlingar, som båda blivit väldigt lyckade och välbesökta. Under hösten kommer vi summera och planera in kommande aktiviteter och tävlingar, så kom gärna med idéer och förslag. 

Under hösten och våren kommer klubben sälja de populära klubbrabatthäftena, som ger många sparade slantar för den som äger häftet. Vi kommer även sälja sportkläder från Newbody under våren. Detta ger oss en chans att stärka ekonomin och fortsätta med våra låga medlemsavgifter för våra barn och ungdomar.

Glöm heller inte att stödja klubben via Sponsorhuset varje gång du köper varor eller bokar resor på nätet. www.sponsorhuset.se och välj Vätö ridklubb. Det är många kedjor som är anslutna, så kolla upp detta varje gång du ska boka resor, hotell eller beställa linser och leksaker. Flera hästbutiker är anslutna, bl a Horze och My One, så passa på att stödja klubben när du ändå ska handla. Även Svenska Spel stöttar klubben i sin satsning Gräsroten, så se till att du stödjer oss när du spelar online. Vi tackar de spelare som redan ger klubben sitt stöd, och hoppas att fler upptäcker den möjligheten. 

 

 

Egna nyheter

2019-12-12
Julhandla via sponsorhuset och stöd Vätö ridklubb. Både du och klubben får pengar tillbaka på dina köp.
 
2019-11-09
Vintertid och de mörka kvällarna har kommit, men i klubben utnyttjar vi mörkret till mysiga aktiviteter inomhus.
 
2019-11-09
Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2020. Här kan du enkelt betala via swish genom att skanna QR-koden.
 
2019-12-12
 
2019-03-07
Nu börjar klubbens vårförsäljning av tränings- och underkläder från Newbody. Passa på att förnya dig, och få en bra känsla på vårens träningsrundor. Du hittar vår webbshop på https://www.newbody.se/s/TBPPACT-BPPAHK

Stöd Vätö Ridklubb via Sponsorhuset

Nu kan du på ett enkelt sätt hjälpa klubben automatiskt, utan att det kostar dig något extra.

Postadress:
Vätö RK - Ridsport
Therese Blomgren, Norrveda by 2
76021 Vätö

Kontakt:
Tel: 017658031
E-post: This is a mailto link

Se all info