Hoppa till sidans innehåll

Vätö RK - Ridsport

Välkommen till Vätö Ridklubb - klubben som värnar om bredden på lokal nivå

2020 - året som heller inte blev som det blev tänkt. Trots pandemin har vi kunnat genomföra en hel del aktiviteter och möten under 2020, en del digitala, en del med smittskyddsrestriktioner och en del helt vanligt, då ridsporten alltid håller avstånd och är mycket utomhus. 

I vår kommer klubben sälja de populära klubbrabatthäftena, som ger många sparade slantar för den som äger häftet. Vi kommer även sälja sportkläder från Newbody under våren. Detta ger oss en chans att stärka ekonomin och fortsätta med våra låga medlemsavgifter för våra barn och ungdomar.

En nyhet är att du nu kan stödja klubben genom föreningsavtalet med Granngården. Anslut ditt kundklubbskonto till Vätö ridklubb, så ger du klubben återbäring på 2% av ditt totala inköpsvärde. Glöm heller inte att stödja klubben via Sponsorhuset varje gång du köper varor eller bokar resor på nätet. www.sponsorhuset.se och välj Vätö ridklubb. Det är många kedjor som är anslutna, så kolla upp detta varje gång du ska boka resor, hotell eller beställa linser och leksaker. Flera hästbutiker är anslutna, bl a Horze och My One, så passa på att stödja klubben när du ändå ska handla. Även Svenska Spel stöttar klubben i sin satsning Gräsroten, så se till att du stödjer oss när du spelar online. Vi tackar de spelare som redan ger klubben sitt stöd, och hoppas att fler upptäcker den möjligheten. 

 

 

Egna nyheter

2021-01-06
 
2021-01-06
 
2020-11-07
 
2020-11-07
 
2020-07-11
Granithästen 2020 - en tävling i sportkörning med finputsade hästar och vagnar.

Stöd Vätö Ridklubb via Sponsorhuset

Nu kan du på ett enkelt sätt hjälpa klubben automatiskt, utan att det kostar dig något extra.

Postadress:
Vätö RK - Ridsport
Therese Blomgren, Norrveda by 2
76021 Vätö

Kontakt:
Tel: +46709716860
E-post: This is a mailto link

Se all info