Hoppa till sidans innehåll

Vätö RK - Ridsport

Välkommen till Vätö Ridklubb - klubben som värnar om bredden på lokal nivå

2020 - året då VöRK fyller 30 år

2020 - året som heller inte blev som det blev tänkt. Trots pandemin har vi kunnat genomföra en hel del aktiviteter och möten, en del digitala, en del med smittskyddsrestriktioner och en del helt vanligt, då ridsporten alltid håller avstånd och är mycket utomhus. Vi i stallet är i full gång, och barnen satsar nu mot finalen i slutet av september.

I höst kommer klubben sälja de populära klubbrabatthäftena, som ger många sparade slantar för den som äger häftet. Vi har även sålt sportkläder från Newbody under våren. Detta ger oss en chans att stärka ekonomin och fortsätta med våra låga medlemsavgifter för våra barn och ungdomar.

Glöm heller inte att stödja klubben via Sponsorhuset varje gång du köper varor eller bokar resor på nätet. www.sponsorhuset.se och välj Vätö ridklubb. Det är många kedjor som är anslutna, så kolla upp detta varje gång du ska boka resor, hotell eller beställa linser och leksaker. Flera hästbutiker är anslutna, bl a Horze och My One, så passa på att stödja klubben när du ändå ska handla. Även Svenska Spel stöttar klubben i sin satsning Gräsroten, så se till att du stödjer oss när du spelar online. Vi tackar de spelare som redan ger klubben sitt stöd, och hoppas att fler upptäcker den möjligheten. 

 

 

Egna nyheter

2020-07-12
Grönt kort behövs för alla tävlingsryttare och kuskar. Behöver du ta grönt kort? VöRK kommer anordna en kurs för detta i november.
 
2020-07-11
Granithästen 2020 - en tävling i sportkörning med finputsade hästar och vagnar.
 
2020-07-11
En kunskapstävling för våra unga medlemmar.
 
2019-11-09
Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2020. Här kan du enkelt betala via swish genom att skanna QR-koden.
 
2019-12-12
Föreningens ordinarie årsmöte äger rum söndagen den 16 februari 2020 kl 15:00 i Montessoriskolans lokaler på Stockholmsvägen 18, Norrtälje. Efter årsmötet bjuder VöRK på enklare mat och fika.

Stöd Vätö Ridklubb via Sponsorhuset

Nu kan du på ett enkelt sätt hjälpa klubben automatiskt, utan att det kostar dig något extra.

Postadress:
Vätö RK - Ridsport
Therese Blomgren, Norrveda by 2
76021 Vätö

Kontakt:
Tel: +46709716860
E-post: This is a mailto link

Se all info