Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte tisdag den 9 mars

22 FEB 2021 20:24
Årets möte hålls tisdag den 9 mars kl 19.00 och genomförs digitalt via Microsoft Teams
  • Uppdaterad: 22 FEB 2021 20:24

Alla medlemmar har fått ett mail till sin e-postadress i Idrott Online med en länk till mötet. Har du inte fått något mail kan du höra av dig till This is a mailto link.

Som intresserad kan du logga in till årsmötet mellan klockan 18.30-19.00 genom att klicka på länken i mejlet. Har du problem att logga in mejla This is a mailto link. Logga in som "gäst" med både för-, och efternamn.

Har du några tekniska problem under mötet ring eller sms:a Per Lundberg på 070-493 22 46.

Under själva mötet:

Du som deltagare uppmanas att ha mikrofonen avstängd och endast slå på den när du fått ordet. Ingen tar ordet och slår på sin mikrofon utan att ha fått ordet av ordförande. Önskar du yttra dig, använd funktionen, i Microsoft Teams, där du kan räcka upp handen alternativt skriv det i chatten så kommer vi skapa en talarlista där du kommer få ordet när det är din tur. När du fått ordet måste din egen mikrofon fungera. Kan man inte få din mikrofon att fungera stryks du från talarlistan. Tänk också på att det är önskvärt att du har en fungerande mikrofon för att vi ska kunna identifiera dig som röstberättigad.

Microsoft Teams har en funktion där du kan dela dina dokument med andra på mötet under ditt inlägg. Om inte denna funktion fungerar måste du vara beredd att kunna framföra ditt inlägg utan hjälp av denna funktion.

Då en punkt på dagordningen är färdigdiskuterad ställer den som leder mötet proposition i frågan. I stället att som på ett fysiskt möte svara "ja" på frågorna räcker du upp "handen" i funktionen i Microsoft Teams. Den som leder mötet tolkar mötets åsikt i frågan.

För rösträtt under mötet ska medlemsavgift för 2021 vara betald.

Välkomna!

Skribent: Patric Hörner
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vaxholms RF - Rodd
Eriksövägen 31
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@vaxholmsr...

Se all info