Hoppa till sidans innehåll

Dags för EM


Rodd spegel

foto: Thomas Lindberg

Som jag misstänkte, blogginläggen duggar inte tätt. Mycket som ska hinnas med utöver träningen (punkt 3 nedan). Men ni vet väl att ni får färska nyheter på mina sociala medier; Facebook (@andersbackeusrower), Instagram och Twitter (@andersbackeus) eller Vaxholms FB och Insta (@vaxholmsroddforening). 

För att sammanfatta tiden efter senaste inlägget kommer här en lista på några roddrelaterade favoriter (utan inbördes ordning):

  1. Rivigt av ett par testlopp med gänget i Jönköping
  2. Rott ett antal fina pass i Vaxholm
  3. Jobbat
  4. Kört Tesla (från rodd i Jönköping)
  5. Blivit uttagen till EM

1. Testloppen i sig var ingen höjdare. Har väl gjort bättre ifrån mig. Men, det är nyttigt att få öva på race och det är alltid lika trevligt att hänga med elit- & utmanargrupp i Jönköping. Det bjuds på mycket trams, t ex det här.

2. Vaxholm erbjuder alla säsonger så här års. I skrivande stund är det kanonväder med finvatten, sol och ca 20 grader. Härom veckan var det snö. Kolla bara in det här mästerverket! I övrigt bjuds man på både sälsafari och svandans (läs: svan-attack).

3. För tillfället är det 3 jobb i omlopp. Forskningsassistent på KI, instruktör på Acid Training och min roll som coach/personlig tränare på mitt egna företag Backéus Sports. Oerhört roligt att få dela med sig av det jag gillar allra mest. Ännu roligare när man har adeptrar som är galna i rodd. Det är fullt upp med andra ord, precis som det ska vara. 

4. En av höjdpunkterna den här månaden: Köra Tesla. Cool bil. Man behöver knappt göra något själv, men trycker man på gaspedalen går det snabbt. Sen känns det jäkligt bra att köra miljövänligt. Det är andra gången Micke (Eskil Borghs farsa) tar med oss och båtarna till Jönköping t o r. Hade varit mumma om vi aktiva fick spons på Tesla. Är det någon som har kontakter? ;)

5. Månadens bästa, hittills, var när jag fick en biljett till EM i Racice nästa helg, 26-28 maj. Det kommer bli oerhört kul att få tävla på "hemmaplan". Läs mer om det här och här.

Allt för nu. Nästa gång jag skriver har det varit ett europamästerskap och säkerligen massa andra roligheter på vägen.

Ciao

Anders

 

Facebook: @andersbackeusrower

Instagram & Twitter: @andersbackeus

Uppdaterad: 12 FEB 2018 11:29 Skribent: Anders Backéus
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Vaxholms RF - Rodd
Eriksövägen 31
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@vaxholmsr...

Se all info