Hoppa till sidans innehåll

Sportingträningen på onsdagar 18-20

29 MAJ 2021 17:26
Start 2 juni. Inget drop-in tills vidare, endast förbokning. Du som önskar delta anmäler ditt intresse i förväg på This is a mailto link senast på tisdagen, gärna med hur många serier du räknar med att skjuta. Endast medlemmar kan boka in sig.
  • Uppdaterad: 29 MAJ 2021 17:26

Grundprincipen först till kvarn gäller, med prioritet för medlemmar som inte har möjlighet att boka och öppna banorna själva. För att så många som möjligt skall kunna få skjuta så kan de som deltagit tidigare få stå tillbaka för de som inte fått möjligheten.

Normalt kommer det att finnas 8 bokningsbara platser (2 grupper om 4 skyttar och en skjutledare (som också självklart är med och skjuter)) varje kväll (lite flexibilitet för att få med t.ex. 2 ur samma familj etc. finns). Är intresset stort kan det bli fler grupper.

De som anmält intresse får sedan besked om de får en plats eller ej samt var på banan gruppen samlas, detta för att separera grupperna redan från start.

Skjutledare ur sportingen finns på plats varje kväll och öppnar banan. De delar därefter på sig och tar var sin grupp som de tar ansvar för och skjuter tillsammans med under kvällen. Grupperna skall gå tillsammans under kvällen (utan att grupperna beblandar sig med varandra) och om någon skjuter mindre än övriga så kan de ju självklart lämna banan enskilt. Endast de bokade skyttarna och skjutledaren i gruppen, inga övriga medföljande.

Räkna med att hjälpa till med påfyllning kastare och städning efter skjutning!!

Skribent: Våge Hagelberg
E-post: This is a mailto link

Snabblänkar

Bli medlem

Priser & Avgifter

Inskjutningsbanan

Bokning av banor

   

Bilder från klubbens 
60 års Jubileum 2016

Sporting

Sporting

Sporting

Sporting

Sporting

Sporting

Sporting

Sporting

Postadress:
Växjö JSK - Skyttesport
Våge Hagelberg, Säljeryd Enebacken
35598 Ingelstad

Besöksadress:
Bokhultsvägen
35593 Växjö

Kontakt:
Tel: 0730921192
E-post: This is a mailto link

Se all info