Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap i Växjö Kanot Club


Information om Växjö Kanot Club


Växjö Kanot Club bildades 1963 och är en liten förening belägen vid Helgasjön i vackra Evedal där klubben har sin aktiva verksamhet. Vår verksamhet bygger på medlemmarnas egna engagemang i klubben och sitt intresse för kanotsporten. Vi vill kunna njuta av sporten som rekreation eller som utmaning. Träffa kompisar, tävla eller utvecklas som ledare. 

Klubben har det mesta vad gäller aktiviteter inom kanotsport, både för dig med god paddelvana och för dig som precis har börjat. Vår verksamhetside är att erbjuda alla simkunniga, som vill lära sig kajak möjligheter till träning, tävling och rekreation i en skön gemenskap

All verksamhet i klubben sker på frivillig basis och vi sätter stort värde på medlemmar som är villiga att engagera sig i verksamheten på olika sätt, tex genom att hjälpa till och vårda klubbens utrustning, stötta ungdomarna i deras träning eller att vara behjälplig vid medlemspaddlingar eller vid prova-på-tillfällen.   

I dagsläget har klubben ca 180 medlemmar, vilka består av både aktiva tävlingspaddlare i alla åldrar och ett gäng turpaddlare som träffas regelbundet. Klubben jobbar hela tiden för att få fler aktiva, och en del i detta är den årliga kanotskolan för ungdomar i början av sommaren och våra kurser och medlemspaddlingar för vuxna. 


Ansökan om medlemsskap
Ansökan om medlemsskap i Växjö Kanot Club gör du här: Medlemsansökan


Ändrade kontaktuppgifter?
Har du ändrade kontaktuppgifter (t ex e-post, mobilnummer mm) ber vi dig att uppdatera dina uppgifter genom att logga in på hemsidan och uppdatera uppgifterna.

Logga in
Filmen visar hur du loggar in på hemsida https://www.youtube.com/watch?v=_0FN4omEZIg&t=21s

Uppdaterad: 11 JAN 2018 09:06 Skribent: Johan Santesson

Kolla in klubbens aktiviteter när det gäller:

Vill du paddla på egen hand?

 

Postadress:
Växjö KC - Kanot
Evedal Kanothuset
35263 Växjö

Kontakt:
Tel: 047010289
E-post: This is a mailto link