Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap i Växjö Kanot Club


Information om Växjö Kanot Club

Växjö Kanot Club bildades 1963 och är en liten förening belägen vid Helgasjön i vackra Evedal där klubben har sin aktiva verksamhet. Läs mer om klubbens historia här

Kanotsporten är en perfekt sport för både stora och små. Det är framförallt en sport som ger mycket allsidig träning – kondition, koordination och balans, smidighet och rörlighet, styrka både fysiskt och mentalt.

Klubben har det mesta vad gäller aktiviteter inom kanotsport, både för dig med god paddelvana och för dig som precis har börjat. I Växjö Kanot club  inriktar vi oss i första hand på grenen slätvatten racing (sprint), men vi har också så mycket mer! Här kan du läsa mer om allt klubben har att erbjuda för dig som vill paddla.  

Vår verksamhetside är att erbjuda alla simkunniga, som vill lära sig kanot möjligheter till träning, tävling och rekreation i en skön gemenskap. Välkommen du med! 


Ansökan om medlemsskap
Ansökan om medlemsskap i Växjö Kanot Club gör du här: Medlemsansökan

Efter att du ansökt om medlemskap kommer du få en faktura och ett välkomstbrev till din angivna e-post. Mycket viktigt att därför ange en korrekt e-post i ansökan. 

Om du ansöker om en tilläggstjänst kommer klubbens kassör kontakta dig för mer information. 

*För tilläggstjänsten kanotavtal behöver du kunna uppvisa adekvata kunskaper eller ha genomfört klubbens kurs i gult paddelpass. Läs mer om kursen i gult paddelpass här

*För nya medlemmar efter 30/8 gäller halv avgift. Detta gäller också för tilläggstjänster.

Uppdaterad: 11 JAN 2018 09:06 Skribent: Johan Santesson

Stort tack till våra sponsorer!


veab.jpg
Kolla in klubbens aktiviteter när det gäller:

Vill du paddla på egen hand?

 

Postadress:
Växjö KC - Kanot
Evedal Kanothuset
35263 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link