Hoppa till sidans innehåll

Aktivitetsgrupp


Växjö Kanot Club är en liten förening där minsta lilla insats av enskilda medlemmar är av stor betydelse för klubben.

Vår förhoppning är att ge fler medlemmar möjlighet att dela intresseområden och sitt engagemang med likasinnade och att våra medlemmar skall lära känna varandra ännu mer.

Vi vill därför att du som medlem väljer vilken aktivitetsgrupp du vill ingå i. Din mailadress kommer att läggas i en mailgrupp för aktuell aktivitetsgrupp så att du får all info om sådant som gäller gruppen.

Här kommer en kort beskrivning av varje grupp för att underlätta ditt val av aktivitetsgrupp.

Ungdomsgruppen
Barn- och ungdom som har möjlighet till regelbunden träning. Paddling sommartid. Simning och fys.träning vintertid. Här ingår även Båtförare samt föräldrar som hjälper till på annat sätt runt ungdomsverksamheten. Båtgrupp säkerställer att räddningsbåtarna alltid är i ordning inför planerade träningstillfällen. De säkerställer även att det alltid är någon som kör säkerhetsbåten vid planerade träningstillfällen och instruerar nya båtförare som vill hjälpa till.

Valberedning
Tar fram förslag på valbara styrelsekandidater till årsmötet. En förutsättning för att en förening skall fortleva samt minska risken för att ledamöter som inte främjar medlemmarnas intressen tas fram. 

Långfärdsgruppen
Ansvarar för medlemspaddlingar, längre turer, prova-på-paddlingar, räddningsövningar, event och nybörjarkurser.

Festkommittén
Arrangerar och tar initiativ till fest och trevliga tillställningar för alla medlemmar att samlas runt.

Servicegruppen
Utvecklar former för att klubbhus och kajaker underhålls. Städgrupp håller i de två städdagarna. Materialgrupp ser till att kajakerna är i gott skick och handlar in material som behövs för att laga. Byggrupp tar hand om mindre ombyggnationer vid behov av t.ex fler kanotplatser, bygge av verkstad etc.

 

Klicka här för att komma till formuläret där du anger vilken aktivitetsgrupp du vill tillhöra

Uppdaterad: 18 JAN 2016 20:54 Skribent: Johan Santesson

Postadress:
Växjö KC - Kanot
Box 408
35106 Växjö

Kontakt:
Tel: 047010289
E-post: This is a mailto link