Hoppa till sidans innehåll

Lån av klubbkajak - en guide


Vilka får låna klubbkajak/SUP?

Medlemmar med kanotavtal får kostnadsfritt låna klubbkajaker.

Medlemmar med övrig tilläggstjänst får låna klubbkajaker till en kostnad av 50 kr per halvdag och 100 per heldag. Är ni under 18 år utgår betalning.

Medlemmar utan tilläggstjänst kan enbart låna klubbkajaker under organiserad verksamhet, såsom medlemspaddlingar och långturer. Orsaken varför enbart medlemmar med tilläggstjänst får låna klubbkajaker är för att vi vill säkerställa att alla som lånar kajaker besitter adekvat kunskap för hur en kajak ska hanteras både på land och i vattnet.


Får jag ta med en kompis och paddla?

Alla medlemmar med egen tagg som har en kompis eller familjemedlem som vill prova på att padda får låna utrustning till hen på sin tilläggstjänst dock max 2 grr/kompis. Är din kompis under 18 år utgår begränsning om max 2 grr/kompis.


Hur länge får jag låna en klubbkajak?

24 timmar. Om ni önskar använda kajaker för en längre tur, såsom övernattning vill vi alltid att ni meddelar styrelsen om detta, så vi har information om var ni befinner er utifall något skulle hända.


Hur gör jag när jag vill låna en klubbkajak/SUP?

    1. Kontrollera att kajaken inte är bokad för någon aktivitet som VKC anordnar. Se kalender på hemsidan. Är du osäker på det är någon aktivitet kan du mejla och fråga styrelsen på This is a mailto link
    2. Fyll i en låne-blankett som finns i tidskriftssamlaren märkt "lån av klubbkajak" som finns i entren eller genom att fylla i följande formulär
    3. Betalning av avgift (om aktuellt). Om du inte kan betala via swish krysser du för alternativet faktura vid ifyllandet av formulär annars. Vid betalning med Swish ange i betalningsmeddelande "lån av klubbkajak + halv/heldag"
    4. Nu kan du ut och paddla – Ha det så bra på turen!

Allt bygger på förtroende

Avgiftssystemet bygger på förtroendet att våra medlemmar följer de anvisningar som gäller vid lån av klubbkajak.

OBS! Om det uppkommer några skador på kajakerna under turen vill vi gärna att ni anmäler skadan till styrelsen på This is a mailto link efter turen


Bidrag till klubbens kajaker/SUP

Se inte avgiften som en kostnad, utan som ett bidrag till klubbens kajaker.

Uppdaterad: 15 JUN 2021 10:41 Skribent: Björn Tingström
E-post: Adressen Gömd

Stort tack till våra sponsorer!


veab.jpg
Kolla in klubbens aktiviteter när det gäller:

Vill du paddla på egen hand?

 

Postadress:
Växjö KC - Kanot
Evedal Kanothuset
35263 Växjö

Kontakt:
Tel: 047010289
E-post: This is a mailto link