Hoppa till sidans innehåll

Tilläggstjänster


Varför skaffa en tilläggstjänst?

Med en tilläggstjänst har du som medlem möjlighet att få en egen tagg. En egen tagg ger hen tillgång till klubbhus, gym, bastu och kanotlador varje dag dygnet runt. Vissa restriktioner gäller dock vid användning av gym och klubblokal. Medlemmar utan tagg har bara tillgång till anläggningen under klubbaktiviteter. Tagg kan enbart kvitteras ut om du betalar för någon av våra tilläggstjänster och har genomfört klubbens introduktionskurs eller kan uppvisa adekvat paddelvana. 

Alla som tecknar en tilläggstjänst kommer få fylla i följande avtal, så vi vet att ni har tagit del av klubbens säkerhetspolicy och villkor för tilläggstjänster


Formulär för ansökan om tilläggstjänst

Länk till anmälningsformulär hittar du här


Tilläggstjänster 2021

Bastupass

500 kr/år + 200 kr tagg (engångskostnad)

Som medlem i VKC kan du skaffa dig ett klubbpass. Ett klubbpass ger till tillgång till klubbens anläggning och bastu. 


Kajakplats

1000 kr/år + 200 kr tagg (engångskostnad)

Som medlem i VKC har du möjlighet att ansöka om plats i våra förråd. Det är tyvärr konstant fullt och eftersom vi är beroende av att det är en levande förening tillämpar vi ingen strikt kölista utan har mer som en intresseanmälan där: ”Vi har valt att i viss mån försöka premiera aktiva medlemmar som nyttjar anläggning & kanoter och ställer upp som funktionärer, turledare osv och inte bara har VKC som kajakförråd.” Alltså om du är mycket aktiv och ställer upp och hjälper till kan du räkna med en plats. Kontakta styrelsen för mer information.


Kajaklåneabonnemang eller sk kajakpass

1000 kr/år + 200 kr tagg (engångskostnad)

För att låna klubbkajaker och paddla på egen hand behöver du gå vår introduktionskurs i kajakpaddling eller gått introduktionskursen inom de senaste två åren eller ha motsvarande dokumenterade eller uppvisade kunskaper. Anmälan till introduktionskurs kan du göra här. Efter genomförd introduktionskurs + ett utfärdstillfälle kan man som medlem därefter teckna kajakavtal vilket gör att man på egen hand får låna klubbens gemensamma kajaker. I ett kajakpass ingår lån av kajak, kapell, flytväst samt paddel. Sammanställningen över klubbkajaker hittar du här.


Förmån för dig med tilläggstjänst

Om du har en kompis eller familjemedlem som vill prova att paddla får du även låna utrustning till henne/honom på din tilläggstjänst dock max 2ggr/kompis. Är din kompis under 18 år utgår begränsning om max 2 grr/kompis. Läs mer om lån av klubbkajak här
För bilder och beskrivning av vilka klubbkajaker som ingår i respektive nivå kan ni klicka här

Uppdaterad: 09 APR 2021 20:43 Skribent: Björn Tingström
E-post: Adressen Gömd

Stort tack till våra sponsorer!


veab.jpg


Kolla in klubbens aktiviteter när det gäller:

Vill du paddla på egen hand?

 

Postadress:
Växjö KC - Kanot
Evedal Kanothuset
35263 Växjö

Kontakt:
Tel: 047010289
E-post: This is a mailto link