Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Paddelsäsongen 2021 närmar sig

24 MAR 2021 00:00
Även om det fortfarande är ganska kallt och krabbigt på Helgasjön närmar sig paddelsäsongen 2021 med raska steg!
  • Uppdaterad: 11 MAR 2018 21:11

Även om det fortfarande är ganska kallt och krabbigt på Helgasjön närmar sig paddelsäsongen 2021 med raska steg! Verksamhetsplaneringen är i full gång, och vi har mycket nytt på gång. Bland annat hoppas vi kunna komma igång med flera nya paddlingar under 2021 såsom söndagsturer, kurs i grönt paddelpass och aktiviteten fredagspuls, men vi får se vad det blir! Efter påsk har vi i styrelsen förhoppningen att kunna presentera styrelsens nya verksamhetsplan för 2021, så håll ut. 

Coronarestriktionerna gör det svårt att veta exakt när vi kan komma igång med verksamheten på fullt allvar, men vi siktar på att genomföra första onsdagspaddlingen 7 april. 

Officiellt sett brukar inte paddelsäsongen börja förrän vi haft klubbens årsmöte i mars, men nu under pandemin är inget längre som det brukar, så det mest troliga är att kanotsäsongen hinner börja och pågå ett tag innan vi hinner få den nya styrelsen vald och konstituerad.  

Även om kanotsäsongen blivit fördröjd av pandemin vill vi uppmana alla medlemmar att inte glömma att betala årsavgiften. Fakturan skickas via mejl. Om något har blivit fel eller ni inte mottagit någon faktura ber vi er att ni hör av er till This is a mailto link<mailto:This is a mailto link>. Om du har ändrat e-post eller telefonnummer gå in på vaxjokanot.com under fliken Medlemskap / Medlemsansökan samt ändring av medlemsuppgifter och logga in. Du kan sedan själv ändra det. Har du inte inloggningsuppgifter mejla This is a mailto link<mailto:This is a mailto link> så skickar vi ut det.

Glöm inte heller att mejla klubbens kassör om ni önskar ett kvitto för friskvårdsbidrag. Kanotavtal är sedan 2018 en träningsavgift och därmed giltigt för friskvårdsbidrag. Övriga tilläggstjänster och avgift för medlemskap är det EJ. 

Mvh

Styrelsen VKC

Skribent: Johan Santesson
E-post: Adressen Gömd

Stort tack till våra sponsorer!


veab.jpg
Kolla in klubbens aktiviteter när det gäller:

Vill du paddla på egen hand?

 

Postadress:
Växjö KC - Kanot
Evedal Kanothuset
35263 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link