Hoppa till sidans innehåll

Lite information från styrelsen

11 MAR 2018 21:11
  • Skapad: 11 MAR 2018 21:11

Även om det fortfarande är snö och mycket is kvar så närmar sig paddelsäsongen 2018 med raska steg! Formellt sett är klubben redan igång i och med årsmötet som vi hade 7 februari och nu har även den nya styrelsen konstituerat sig och påbörjat sin verksamhet. Förändringen i styrelsen mot förra året är att vi avtackat förra ordföranden Anna-Karin Johansson för ett mycket bra arbete och Jan Johansson har gått in på den posten istället.

Vår närmaste aktivitet i klubben är städdagen 8 april som vi hälsar er alla varmt välkomna till. Som ni vet brukar det vara ett trevligt tillfälle att träffa klubbkompisarna då vi både jobbar och fikar tillsammans. Ett viktigt tillfälle att både få nödvändiga åtgärder gjorda och att skapa klubbkänsla! Ni får även träffa styrelsen och vi kommer berätta lite mer om aktivitetsplanen som visades på årsmötet.

Ni ska också nyligen ha fått faktura för medlemsavgiften via mejl. Beloppet på fakturan är i år för första gången redan förifyllt, baserat på vad ni betalade förra året. Om något har blivit fel ber vi er att ni hör av er till This is a mailto link<mailto:This is a mailto link>, så justerar vi er avgift. Om du har ändrat e-post eller telefonnummer gå in på vaxjokanot.com under fliken Medlemskap / Medlemsansökan samt ändring av medlemsuppgifter och logga in. Du kan sedan själv ändra det. Har du inte inloggningsuppgifter mejla This is a mailto link<mailto:This is a mailto link> så skickar vi ut det.

Varmt välkomna 8 april, kl 10:00

Styrelsen VKC

Skribent: Johan Santesson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Växjö KC - Kanot
Box 408
35106 Växjö

Kontakt:
Tel: 047010289
E-post: This is a mailto link