Hoppa till sidans innehåll

Villkorsändring för er med kanotplats

24 MAR 2021 18:47
Under styrelsemötet 2020 beslutade styrelsen att uppdatera villkoren för medlemmar med kanotplats.
  • Uppdaterad: 24 MAR 2021 18:47

Under 2021 gäller bland annat följande nya villkor för er med kanotplats:

• Det är upp till den enskilda medlemmen att tydligt märka sin kajak och övrig utrustning. Om en kajak på avtalad plats inte är märkt, eller saknar annan tydlig information om vem som är ägare har VKC rätt att upplåta kanotplatsen till någon annan. Kajaker och övrig utrustning kommer omhändertas av VKC om ägaren inte kan nås eller av andra orsaker inte är kontaktbar under en längre tid.

• En medlem som har ett giltigt avtal för kanotplats får enligt beslut från styrelsemöte 20-05-17 inte längre låsa sin kajak eller på annat sätt förhindra att en kajak kan flyttas av VKC. VKC vill äga rätten att kunna flytta en kajak, om det finns behov av detta.

 

• Hyresgästen ansvarar själv för sin kanot med tillhörande utrustning under hyrestiden och ser till att teckna de försäkringar som hon/han själv anser sig behöva. En hemförsäkring täcker stöld/skada om den är förvarad i våra kanotlador. VKC ansvarar inte för någon skada på kanot eller tillhörande utrustning, om inte denna uppkommit på grund av uppenbar misskötsel eller försummelse från VKC's sida.

• VKC förbehåller sig rätten att omplacera kanoten till en annan plats. Detta för alla ska få en plats som är bruklig efter varje persons förutsättningar. Det kan vara med tanke på hur ofta man paddlar, hur lång man är, kanottyp och andra skäl. Meddelande sker via email eller telefon om möjligt.

Detta innebär att samtliga medlemmar som vill fortsätta hyra en kanotplats hos Växjö Kanot Club behöver godkänna klubbens nya villkor innan säsongen är till ända. Medlemmar som inte tagit del och skrivit under de nya villkoren kommer efter kanotsäsonogen 2021 inte längre kunna hyra plats hos VKC. 

Underskrift av nya villkor kommer ske med den digitala tjänsten DocHub. För er som inte mottagit något nytt avtal från DocHub eller haft problem att signera avtalet ber vi er kontakta This is a mailto link omgående. Alla förändringar till er med tilläggstjänster kan ni läsa om i länken nedan: 

Växjö Kanot Clubs villkorsändring 2021

Orsaken till att vi gör denna villkorsändring är framförallt så vi har möjlighet att organisera utrymmet i våra kanotlador bättre. Idag är det ett problem att många medlemmar med större kajaker (havskajaker) fått kanotplatser som ska vara avsedda för motionskanter. Detta är inte optimalt eftersom de tyngre havskajakerna kan göra påtaglig skada på de mindre motionskanoter om de inte hanteras varsamt. 

Alla berörda av dessa förändringar kommer bli kontaktade av styrelsen.

Skribent: Björn Tingström
E-post: Adressen Gömd

Stort tack till våra sponsorer!


veab.jpg
Kolla in klubbens aktiviteter när det gäller:

Vill du paddla på egen hand?

 

Postadress:
Växjö KC - Kanot
Evedal Kanothuset
35263 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link