Hoppa till sidans innehåll

Grön nivå

GRÖN nivå - För dig som vill paddla i hav och vågor

Paddling på grön nivå är för dig som är en självständig paddlare med god kännedom om Helgasjön med omnejd och vill ha lite större utmaningar. En bra start för dig som vill vara med på klubbens aktiviteter på grön nivå är att delta på teknikträning på grön nivå. Teknikträning på grön nivå ger dig grundläggande kunskap för paddling i skärgården eller grunder för havspaddling och är en bra grund för dig som vill gå vidare och delta i klubbens kurs och examination för grönt paddelpass. 

För dig som redan har grönt paddelpass eller motsvarande paddelvana rekommender vi alla aktiviteter på grön nivå. Aktiviteter på grön nivå är klubbens nav och det kan vara allt ifrån långturer till snabbare motionspass i rankare kajaker eller olika typer av kajakkurser (roll, surf, fors m.m). Aktiviteterna varierar lite från år till år och planeras löpande så håll utik i kalendern för vad som är på gång! 

OBS. Inget krav att du måste vara en självständig paddlare och ha grönt paddelpass för att vara med på aktiviteter på grön nivå, men av erfarenhet vet vi att det blir roligare när alla är på samma nivå! 

Låter det intressant? Mer information och datum för aktiviteter på grön nivå finns att läsa nedan


Nyheter Grön nivå

Stort tack till våra sponsorer!


veab.jpg
Kolla in klubbens aktiviteter när det gäller:

Vill du paddla på egen hand?

 

Postadress:
Växjö KC - Kanot
Evedal Kanothuset
35263 Växjö

Kontakt:
Tel: 047010289
E-post: This is a mailto link