Hoppa till sidans innehåll

Gul nivå

GUL nivå - för dig med paddelvana 

För dig som varit med på prova på eller är erfaren och vill ha en genomgång av grunderna för att paddla kajak rekommenderar vi aktiviteter på gul nivå. Klubbens kurs i gult paddelpass är en riktigt bra start på gul nivå. PÅ kursen lär du dig paddla kajak och fördjupar dig något mer i grundläggande kunskaper jämfört med prova på. Du lär dig bland annat grundläggande paddelteknik, lite om utrustningen, hur du hanterar och manövrerar kajaken m.m. Kursen i gult paddelpass är ett krav om ni vill kunna teckna klubbens kanotavtal och vara med på klubbens medlemspaddlingar. 

För dig som redan har gult paddelpass eller motsvarande paddelvana rekommender vi klubbens medlemspaddlingar på gul nivå. Medlemspaddlingar är ett fantastiskt sätt att utveckla din paddelvana och erfarenhet av att paddla i grupp. Vi rekommenderar dig som är ny medlem att vara med vid minst 2 av dessa tillfällen. 


FYI: Klicka på aktiviteter i kalendern för mer information och anmälan. 

Alla som anmäler intresse kommer bli tillagda i vårt system och kommer motta en kallelse till vald(a) aktiviteten året ut. 


Nyheter Gul nivå

Stort tack till våra sponsorer!


veab.jpg
Kolla in klubbens aktiviteter när det gäller:

Vill du paddla på egen hand?

 

Postadress:
Växjö KC - Kanot
Evedal Kanothuset
35263 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link