Hoppa till sidans innehåll

Gul nivå

GUL nivå - Introduktionskurs och kvällsturer

För dig som vill fortsätta

För dig som varit med på prova på eller är erfaren och vill ha en genomgång av grunderna för att paddla kajak rekommenderar vi aktiviteter på gul nivå. På klubbens kurser lär vi oss paddla kajak och fördjupar oss något mer i grundläggande kunskaper jämfört med prova på. Du lär dig bland annat grundläggande paddelteknik, lite om utrustningen, hur du hanterar och manövrerar kajaken m.m. Under klubbens kvällsturer skapar vi paddelvana och reperaterar momenten från introduktionskursen, så ni kan bli självständiga paddlare. 

*Kursen i gult paddelpass är ett krav om ni vill kunna teckna klubbens kanotavtal eller skaffa kanotplats i våra kanotlador. 


Krav: Medlemskap, men i mån om plats är det okej att följa med som prova på medlem, men vi kommer i första hand prioritera befintliga medlemmar. Alla deltagare ska ha fyllt 14 år.

FYI: Klicka på aktiviteter i kalendern för mer information och anmälan. På anmälningssidan för respektive aktivitet kan ni se hur många tillgängliga platser som finns kvar för varje tillfälle. Även om antalet platser är slut på just det tillfället du önskar deltaga, så chansa och anmäl dig som reserv. Om tillräckligt många anmäler sig som reserv brukar vi ofta ordna fler tillfällen.

Nyheter Gul nivå

2021-08-01
Missa inte sista tillfället att ta gult paddelpass med Uffe och Andreas!
 
2021-08-01
För att njuta av solen på kvällsturen på onsdag tar vi Östra stranden och provar fika flotte.
 
2021-07-24
Ta chansen att ta er paddling till nästa nivå med motionskanot
 
2021-07-26
Dags för fler kurser i gult paddelpass med Uffe

Kolla in klubbens aktiviteter när det gäller:

Vill du paddla på egen hand?

 

Postadress:
Växjö KC - Kanot
Evedal Kanothuset
35263 Växjö

Kontakt:
Tel: 047010289
E-post: This is a mailto link