Hoppa till sidans innehåll

Målsättning


Målsättning för Växjöortens Fältrittklubbs Ridskoleverksamhet:

Målbild: Bli Smålands bästa ridskola

VFK kommer jobba för att ridskolans verksamhet utvecklas genom att fortsätta att utveckla personalstyrkan samt jobba på nyrekrytering och utbildning av hästarna till skolan. Vi är idag i kapp med rekrytering på hästar så vi hoppas kunna hålla en ”normal” takt för en ridskola för vår storlek vilket innebär nyrekrytering av 2-3 hästar/år.

Vi avser att jobba vidare med att fånga upp ryttare redan från början med våra ”ponnykul” grupper som vänder sig till barn i åldern 4-6 år. Vi är stolta över att ha ryttare i åldersspannet 4-82 år i verksamheten! Vidare vill vi inför 2019 fortsätta att matcha ridskoleekipage att pröva på att tävla och vi siktar på att ha deltagare vid någon lokal tävling under våren samt Karl-Oskar Cup.

En viktig plantskola och ett utmärkt träningstillfälle är våra träningstävlingar och pay n jumps som vi avser att utveckla och vi kommer också fortsätta utveckla enkla tävlingsformer för de elever som är i början av sin ryttarkarriär. Vi hoppas att vi där kan engagera våra duktiga ungdomar i BUS att agera som mentorer för yngre ryttare.

Vi vill inför 2019 också utveckla den avsuttna verksamheten ytterligare och hoppas att den positiva spiral med att teori och ridningen följs åt fortsätter att utvecklas.

Vidare kommer vi jobba vidare med att få ryttare på ridskolan mer aktiva i föreningen i form av funktionärs tjänster vid tävlingar och andra arrangemang för att skapa en tydligare VFK anda och att vi behöver vår tävlingsverksamhet både rent ekonomiskt och för att verka som inspirationskälla för yngre ryttare att sätta höga mål med sin ridning.

 

Uppdaterad: 15 DEC 2017 18:25 Skribent: Ida Nilsson
E-post: Adressen Gömd

Kontaktuppgifter

Verksamhetschef:

Kontorstelefon: 0470-69584
E-post: This is a mailto link

Swish: 123 352 72 49
BG: 177-1963Postadress:
Växjöortens Fältrittklubb - Ridsport
Bergunda Södregård
35593 Växjö

Kontakt:
Tel: +4647069584
E-post: info@vaxjoortensfalt...

Se all info