Hoppa till sidans innehåll

bra säsong för pingisgänget

09 APR 2011 20:29
Iår har det varit ett stort år för Våxtorps Bois bordtennis.
När det gäller serierna har många lag gjort en riktigt fin insats då vissa har vunnit serier andra har gjort de bästa de kunnat.Alla har varit riktigt duktiga och ska känna sig stolta av deras insats.
Även när det gäller tävlingar har vi nått fina framgångar.
  • Skapad: 09 APR 2011 20:29

Iår får vi ge en stor applåd för alla som gjort en stor insats när det både gäller serie och tävling. Då alla våra spelar har gjort en riktigt fin säsong!

 

Div 3: I div 3 såg det i början av säsongen mycket tveksamt ut om vi skulle kunna hålla oss kvar i serien.Men killarna tog tag i det hela för att få oss att stanna kvar så till slut stannade vi på en 5:e plats(mitten). Bra kämpat killar att kunna ta er upp igen men med motgångar kommer även något bra så ni har visat att ni verkligen kan när det gäller :D GRATTIS!

 

Div 5: Div 5 laget fixade en 1.a placering med mkt bra kvot endast en förlust och två matcher 5-5 annars var det vinst som gällde för laget.Så nu ser vi fram imot att se en fin säsong till nästa år. Med ny serie och nya spelare. Grattis killar fortsätt kämpa!

 

P 14: Pt14 gjorde en bra insats då det placerade sig på en 3:e plats. Ett bra spel med possitiva spelare gör att det blir ett fint spel. Bra jobbat killar och Rebecca. Nästa år tar vi en första plats.

 

 

 

P 12A: Med några killar som inte spelat så länge och någon som är yngre än de andra tog sig killarna till en 4:e plats. Bra jobbat :D

 

P 10: i denn aserien hade vi två lag. De första laget kom på en 1:a plats utan några förluster. Vilket är väldigt bra för våra pojkar. De har kämpat hårt på både träning och match vilket ger ett bra resultat.
För andra laget gick det bara lite sämre då de kom på en fjärde plats vilket är riktigt bra jobbat även de.

 

F 14: Våra fina tjejer har det gått välidgt bra för. I serien kom de på platsen med en stor 1:a. Riktigt bra tjejer. Inte en enda förlust under spelets gång blev det heller.De förlorade endast fyra matcher av 50 st vilket är väldigt bra.GRATTIS!

 

F 12:I 12 blev det en tredje plats för tjejerna. 3 vunna matcher o 3 förluster. En av tjejerna har inte spelat sålänge men gjorde en utmärkt insats. Hård träning och mycket matchträning gör susen.

 

BRA JOBBAT ALLIHOPA!

Skribent: Marielle Nilsson

Träningstider grupp B (ungdom):

Måndagar: 17:45-19:00

Torsdagar: 17:30-19:00

Träningstider grupp A (senior):

Måndagar: 19:00-21:00

Torsdagar: 19:00-21:00

Fredagar (frivilligt): 18:00-20:00


Postadress:
Våxtorps BOIS - Bordtennis
Jan Erik Eriksson, N Musikvägen 9
31275 Våxtorp

Kontakt:
Tel: 0705857836
E-post: jan-erik-eriksson@su...

Se all info