Hoppa till sidans innehåll

Tufft motstånd i helgen för samtliga lag

16 OKT 2016 18:24
Helgen den 15-16/10-16 var alla Våxtorps tre lag ute och spelade serie, kort sagt var det tufft motstånd men damlagen vann en match vardera medans herrarna vann en match på WO
  • Skapad: 16 OKT 2016 18:24

Den 15 oktober spelade dam A-laget sina matcher på bortaplan i Karlskrona där Lyckeby/Kättismåla stod för arragemanget. Först ut var mot Malmö IF, ny toppat. Det var inte mycket att orda om 0-6 till Malmö som var klart bättre. Engelskorna Emma Vickers och Lois Peake formade laget tillsammans med Angelica Persson. Våxtorp mönstrade med Rebecca Andersson, Sara Horgen och Sandra Andersson. Värt att nämna från matchen var att tre av sex matcher var i skiljeset där Malmö spelarna visade sig vara starkast. 

Nya tag på eftermiddagen fick det bli, då väntade Team Öresund Eslöv eller snarare Våxtorp väntade in ett försenat Eslöv som inte hade koll på att man endast har en timmes paus, i alla fall onödigt att ösla tid på det. Efter bra spel från Våxtorp stog de även som segrare med 6-3. Våxtorp mönstrade Ida Andersson, Sara Horgen samt Sandra Andersson. Eslöv ställde upp med Sofie Andersson, Louise Steffens och Kornelia Jönsson. 

På bilden syns: Lagledare Leif Johansson, Ida Andersson, Mathilda Löwgren, Kajsa Persson, Sandra Andersson, Sara Horgen och Rebecca Andersson

På söndagen blev det också tuffa resultat:

Damernas B-lag skulle även de spela i Karlskrona. Först skulle damerna ut mot Tomelilla där Våxtorp visade vart skåpet skulle stå en kassaskåpsseger med 6-1 där alla bidrag till seger. I laget spelade Nellie Ingemarsson, Lisa Johansson samt Mathilda Löwgren som var inlånad från A-laget.

På eftermiddagen stod Kågeröd för motståndet. En tuff match för tjejerna som slutade med 1-6. Men de krigade på väl och tar nya tag nästa sammandrag. 

Herrarna åkte till Kågeröd för att möta Kågeröd. Efter två timmars spel stod det 8-1 till hemmalget som visade att de var där för vinna. Manno Andersson stod för enda vinsten. Serve och returspel är under största kritik kunde vi konstatera på vägen hem, kvalitén på träningarna måste höjas för vi ska ha chans att hålla oss kvar i denna tuffa serie. Våxtorps ställde upp med Jonas Karlsson, Malcolm From, Håkan Gustavsson samt Manno Andersson.

Det var sammanfattningen för denna gång, om två veckor helgen den 29-30/10 är tredje sammadragsomgången då blir det nya matcher och nya resultat att orda om.

Skribent: Malcolm From
Epost: Adressen Gömd

Träningstider grupp B (ungdom):

Måndagar: 17:45-19:00

Torsdagar: 17:30-19:00

Träningstider grupp A (senior):

Måndagar: 19:00-21:00

Torsdagar: 19:00-21:00

Fredagar (frivilligt): 18:00-20:00


Postadress:
Våxtorps BOIS - Bordtennis
Jan Erik Eriksson, N Musikvägen 9
31275 Våxtorp

Kontakt:
Tel: 0705857836
E-post: jan-erik-eriksson@su...

Se all info