Hoppa till sidans innehåll

Kommande hemmamatcher

23 AUG 2011 09:39
Nu, de närmsta dagarna händer det grejer på fotbollsplanen i Våxtorp och vi hoppas så klart att alla som kan kommer inom för att titta och heja på alla lagen från Sveriges bästa förening!
  • Uppdaterad: 23 AUG 2011 12:25

Från och med idag och en vecka fram i tiden är det en mängd hemmamatcher på Våxtorps IP som så klart behöver stöd, support och massor av glada hejaramsor från dedikerad publik. Våxtorp är ju vida känd för sin fina sammanhållning och ett bättre sätt att befästa det, genom att heja på Sveriges bästa fotbollslag, finns ju knappast

 

Först ut är Sveriges bästa tjejtrupp 12-16 år som ska spela en match mot Stafsinge kl. 19 nu på onsdag. Av tabellen att döma så ser det ut som om det kan bli en ruskigt jämn match och tjejerna kommer garanterat att bjuda på riktigt rolig fotboll med massor av glöd. Banne mig!

 

På lördag är det dags för A-laget att möta Skottorp.  Lördag eftermiddag kl. 14 drar matchen igång och Våxtorps BoIS bästa spelare förtjänar så klart en hejdundrande publik. Alltså bestämmer vi att alla tar en liten paus i helgbestyren och trampar till fotbollsplanen för att heja på A-laget med stort A.

 

Kommande vecka, på måndagen kl. 18,15 så spelar P15-16 en riktigt spännande match mot Hasslöv/Skottorp.  Våra P15-16 killar spelade fantastiskt bra hela våren och visade många lag att de är killar med både entusiasm, spelteknik och bra laganda. Tyvärr har inte hösten börjat lika bra men vi är övertygade om att lite publikstöd och en vinst är allt som behövs. Killarna sitter inne med både tekniken och lagandan och på måndag kommer all publik att få se killarna när de är som bäst. Jorrå!

 

Så, tre hemmamatcher de kommande dagarna. Alla tre förtjänar så klart massor av peppad hemmapublik *blink, blink*

Visst är det så spännande så man får dåndimpen?!

 

Och nu; allsång så klart :-)!

 

Vi ses hörreni

Skribent: Anna Lindquist

 

 

Sponsorhuset

  

Postadress:
Våxtorps BOIS - Fotboll
Idrottsgatan
31275 Våxtorp

Kontakt:
Tel: 043030438
Fax: 043030438
E-post: This is a mailto link

Se all info