Hoppa till sidans innehåll

Supporterfesten

08 NOV 2017 21:28
Den 4 november 2017 var det dags för den årliga gåsafotbollen samt supporterklubbens avslutningsfest. På festen presenterades även årets ledare och årets Boisare.
  • Skapad: 08 NOV 2017 21:28

GÅSAFOTBOLL, PRISUTDELNING OCH FEST!

En intensiv Våxtorps Bois helg inleddes på idrottsplatsen med traditionsenlig Gåsafotboll. Riktigt kul att så många slöt upp från både ungdom och seniorsidan men också en hel del spelare som inte är aktiva för tillfället, ni är så välkomna tillbaka! Det blev många matcher då man delades upp i 6 lag och alla mötte alla för att därefter avsluta med semi- respektive final. Finalen avgjordes av ett fantastiskt mål av Sophie Hansson! Det vinnande laget fick var sin hel kyckling som ett hedrande pris, även det traditionsenligt.

På kvällen var det fest i Våxtorps Bygdegård, förtjänstfullt anordnad av vår supportförening! God mat och hög stämning stod på programmet.

Det delades ut diverse priser på både dam och herrsidan för olika bra och även mindre bra prestationer, vem kommer inte ihåg en buse till exempel…

Styrelsen delade ut de förtjänstfulla priserna Årets ledare och årets Boisare.

Årets ledare tilldelades Rebecca Andersson, en ung framgångsrik ledare både på fotbollsplanen och vid pingisbordet, men framförallt som pristagare för sitt tränarengagemang för ungdomarna i pingisen. Rebecca fick också priset som en bra lagspelare i damlaget då hon alltid ställer upp för alla både på och utanför planen. Rebecca omnämns som noggrann, målmedveten och plikttrogen men de viktigaste egenskaperna för att lyckas är nog ett positivt sinne och ett glatt humör – grattis Rebecca!

Årets Boisare 2017 blev Jan-Erik Eriksson som har varit medlem i Våxtorps Bois sedan 1967, dvs 50 år, vilket är mycket imponerande, inte många som kommer att slå det. Jan-Erik började med fotboll 1967 för att därefter gå över till pingisen där han sedan många år har varit ansvarig för pingissektionen i Våxtorps Bois. Jan –Erik deltar fortfarande på både träningar och matcher som lagledare eller vad som behövs och har verkligen ett genuint intresse för föreningen. Jan-Erik har under årens lopp haft diverse styrelseuppdrag och är just nu klubbens kassör. Det finns många superlativ att säga om Jan-Erik men ett av de lite mer okända är enligt utsago att som fotbollsspelare var han aldrig offside, det var bara domarna som gjorde en annan bedömning…

Grattis Jan-Erik och tack för ditt engagemang!

 

Som avslutning vill jag nämna de spelare som har fått epiteten Drottning respektive Kung fotboll – under oktober spelas det matcher på träningarna i lottade lag och poängen räknas personligt per vinst, även det en tradition i Våxtorps fotboll. Drottning fotboll blev Julia efter en hög närvaro påträningarna, skicklighet och kanske lite tur i lottningarna – grattis! Kung fotboll bland pojklagen knep Ludvig Croon efter en hård och jämn kamp där allt avgjordes på sista träningen. Malte Croon blev Kung fotboll på herrsidan, efter blöta och hårda matcher på en fantastiskt fin träningsplan. Grattis till er alla tre och jag är stolt över er!

Tack supporter föreningen, tack alla som gjorde Gåsfotbollsdagen till en så lyckad tillställning och Glöm nu inte några gåsar kycklingar i kylskåpet på idrottsplatsen som Jessica sa, det luktar inte bra med sur mat i klubbstugan när vi börjar träna igen, alla gamla och nya spelare är välkomna, nu kör vi mot 2018 !

Tack för mig /Ingela

Skribent: Malcolm From
Epost: Adressen Gömd

Eventuella avsägelser skall vara Våxtorps Bois tillhanda senast den 15 november 2019

Skickas till:

Våxtorp Bois

Idrottsgatan 31275 Våxtorp

www.vaxtorpsbois.se  

Avsägelsen kan även mejlas till:

This is a mailto link

 

Styrelsen 2019:

 Ordförande:

Mikael Jakobsson 

Vice ordförande:

Malcolm From

Mail: This is a mailto link

Sekreterare: 

Gudrun Pettersson 

Tel: 0705-170194

Vice sekreterare:

Fredrik Andersson

Kassör:

Jan-Erik Eriksson

Tel: 0705-857836

 

 
 
 
 

Postadress:
Våxtorps BOIS
Jan-Erik Eriksson, Norra Musikvägen 9
31275 Våxtorp

Kontakt:
Tel: 043030438
Fax: 043030438
E-post: This is a mailto link

Se all info