Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Venjans AIK är en ideell idrottsförening som bildades år 1933, då låg fokus främst på fotboll och skidåkning. Föreningen engagerar idag unga och gamla, alla är välkomna att tävla och träna för klubben men även som funktionärer vid våra arrangemang.

Föreningen har främst aktiva medlemmar inom längdskidåkning och löpning. På ungdomssidan har vi aktiva även inom basket, bordtennis och fotboll. Det bedrivs vattengympa, innebandy, motionsbingo och yoga i klubbens regi, där alla medlemmar är välkomna att delta.

Venjans AIK arrangerar Karnevalen, Broarna runt, Lilla Venjansloppet och är värd för MT-cupen en dag varje år. På hösten brukar även en mycket uppskattad SPA- och hälsohelg anordnas. Föreningen har ett stort engagemang i Vasaloppets sommar- och vintervecka, där hela byn är delaktig och bidrar med en betydande insats som funktionärer. Denna insats är en stor del i att klubben kan bedriva sin verksamhet och klara av underhåll/drift av anläggningarna.

Venjans AIK har en klubbstuga, en spontanidrottsplats, ett gym, en fin fotbollsplan och en vackert belägen folkpark vid Venjanssjön. Föreningen är även ansvarig för att badhuset håller öppet för befolkningen i byn.

Venjans AIK är som sagt en ideell idrottsförening och ingen av ovan nämnda hade varit möjlig utan alla fantastiska medlemmar som ställer upp i vått och torrt. Alla är välkomna i Venjans AIK och om du är intresserad av att hjälpa föreningen på andra vis än genom medlemskap, eller har frågor om föreningen eller dess aktiviteter kontakta oss gärna.

 Mejla: This is a mailto link

Besök: gärna vår hemsida; www.vaik.se

Gilla: Venjans AIK på Facebook

Ring: Bokningsansvarige Maria Wigg 070 687 66 07 eller Kassör Chatrin Nordin 0250-62290.

Vill du också stötta Venjans AIK? Bli medlem genom att betala in det som passar dig bäst nedan på bankgironummer 336-0112:

Vuxen                                 75:-
Ungdom t.o.m. 18år           50:-
Pensionär                            50:-

 Kom ihåg att skriva namn och personnummer på den du betalar medlemskap för.

Uppdaterad: 10 NOV 2016 20:59

Köp Bingolotto

 

Logga RF Sisu Dalarna

Postadress:
Venjans AIK
Chatrin Nordin, Moravägen 40
79293 Venjan

Kontakt:
Tel: 0705853318
E-post: This is a mailto link

Se all info