Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Så här behandlar vi dina personuppgifter i Venjans Allmänna Idrottsklubb.

Den 25 maj 2018 trädde Dataskyddsförordningen, på engelska kallad General Data Protection Regulation (GDPR) i kraft.

Förordningen gäller som lag inom EU:s alla medlemsländer och syftet är att förbättra skyddet för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter.

Denna förordning och kompletterande svensk lagstiftning ersätter personuppgiftslagen (PuL).

Dataskyddsförordningen innehåller regler om behandling av personuppgifter. Den innehåller också regler om vilka rättigheter till information och tillgång till personuppgifter du har, regler om rättelse av felaktiga personuppgifter samt möjligheter att i vissa fall begränsa behandling av personuppgifter.

Vilka personuppgifter sparar vi om dig i föreningen?

Vi har 1 register

  1. Medlemsregister där vi sparar namn, adress & personnummer.

Hur ser vi till att dina personuppgifter är skyddade?

Vi håller hårt på sekretess för att skydda dina personuppgifter och endast de som behöver ta del av dem har tillgång till dem. I vår förening är det medlemmar i styrelsen samt som har tillgång till detta register och personuppgifter.

Varför behöver vi dina personuppgifter?

-       För att kunna sköta föreningens administration/ekonomi och kommunikation med medlemmar.

Vad har jag för rättigheter rörande mina personuppgifter?

-       Få se vilka personuppgifter vi har om dig

-       Få eventuella felaktiga uppgifter som vi har om dig rättade

-       Göra invändning mot viss behandling av dina uppgifter

Hur gör jag om jag vill ha en kopia av all information ni har om mig?

-       Du mejlar styrelsen på This is a mailto link

Kan jag få min information raderad?

-       Som medlem i föreningen krävs dessa uppgifter och regleras via stadgarna, dvs kan ej raderas så länge man är medlem.

Uppdaterad: 20 AUG 2018 10:00 Skribent: Lina Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Köp Bingolotto

 

Logga RF Sisu Dalarna

Postadress:
Venjans AIK
Chatrin Nordin, Moravägen 40
79293 Venjan

Kontakt:
Tel: 0705853318
E-post: This is a mailto link

Se all info