Hoppa till sidans innehåll

Inomhus tävlingar


Att tänka på inför tävlingar inomhus.

 

 

v    Vetlandaskyttar skall om möjligt använda ordinarie tävlingströjor om det inte finns så ska man ha en helvit tröja med, klubbmärke på vänster ärm

 

 

v    Se till att den inte är för stor då det kan hindra skjutningen. För säkerhets skull så är det bra att ha en långärmad tröja med sig om det är kallt i hallen. En överdragströja kan vara ett alternativ och den bör ha en dragkedja så att den är lätt att ta av.

 

v    Se till att utrustningen är i perfekt skick senast på den näst sista träningen så att du tillsammans med någon ledare kan reparera eller justera om något inte stämmer. Du bör tänka på att ha minst 5 felfria pilar och helst någon reservsträng. Pilarna ska du märka med namn och förening och det gäller övrig utrustning också ifall du tappar något så den lätt kommer tillrätta.

 

 

v    Ta alltid med gymnastikskor eller någon inne toffel.

 

v    Se till att ha med dig startavgift samt respengar.

 

 

v    Matsäck ska du ha med dig och mycket att dricka. Oftast så finns det servering på plats men inte alltid. Ta gärna med ett par bananer som ger snabb energi när man behöver.

 

v     Kom i god tid till mötesplatsen då det oftast tar en stund att packa ock komma iväg.

 

 

v    Ta alltid med dig ditt normala glada och trevliga sätt och glöm inte bort att det viktigaste är att få deltaga och inte att vinna

Det finns inget album kopplat till denna sida.
 
 

 

 

VBSK på Facebook 

Gilla/besök oss på Facebook

 

Webbmaster: This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Vetlanda BSK - Bågskytte
c/o Mats Granquist, Högelundsgatan 27
57454 Holsbybrunn

Besöksadress:
Valhallavägen (vid motorstadion)
57438 Vetlanda

Kontakt:
Tel: 0703436582, 0738180287
E-post: This is a mailto link

Se all info