Hoppa till sidans innehåll

Personalen


Susanne Häggqvist - Verksamhetschef från januari 2014
Susanne är C-tränare i dressyr, bor i Vetlanda, född och uppvuxen i Linköping, efter avslutad skolgång arbetade b.la som butikschef på Flash(klädbutik) i Linköping. Har även drivit ICA butik (Bergs slussar).
 
Susanne flyttade till Småland 1991 och drev då ett utbildningstall i 13 år, gick C-tränar utbildningen 2006-2007 och har sedan dess arbetat som tränare paralletlt med att driva Peters glas & porslin i Vetlanad tilsammans med dottern Isabelle.
 
Hon har själv tävlat Msv B dressyr och utbildat till Msv A klass, hon har även i yngre dagar tävlat i både hoppning och fälttävlan. Susanne har sedan hösten 2012 vikarierat som ridlärare hos oss och sedan hösten 2013 jobbat deltid.
 
I januari 2014 tillträder Susanne som Vetlandaortens RFs verksamhetschef
 

 

Karin Eckert

Karin har jobbat på ridskolan sen början av 2016. Jobbar som ridlärare på fredagar och har även lite hoppträningar.

Kommer från Huskvarna och har växt upp på Ölmstad Rid & Körsällskap där hon började jobba som ridlärare för nybörjarbarn när hon var 13 år. Då växte intresset att lära ut häst. Hon har gått Ungomsledarkurs, Ridledarkurs och Ridinstruktör Level 1 och hunnit med att jobba på flera olika ridskolor bla i Skövde och Skara. Hon brinner för ridskola och ridskolehästar men har även privatträningar.

Karin har aldrig jobbat bara med hästar utan alltid haft det som extrajobb, nu jobbar hon på ett träföretag efter 14 år i transportbranschen. Karin bor tillsammans med sin man och massa djur i Nävelsjö. Nu finns det ett halvblod, en nordsvensk och en shettis i stallet hemma. Med halvblodet är det meningen att de ska komma ut på tävlingsbanorna både i dressyr, hoppning och terräng så småningom. Nordisen och shettisen används för att dra vagn och skog. Högsta önskan just nu är att ridbanan ska bli klar!

 

Matilda Aronsson

Matilda började jobba på ridskolan hösten 2017 och jobbar idag onsdagar och torsdagar. Hon är uppvuxen på ridskolan och har under alla åren varit engagerad i föreningen.

2014 började Matilda studera Hippologprogrammet på Flyinge och Strömsholm och 2017 blev hon examinerad hippolog med inriktning hästutbildning. Utöver sin utbildning har hon en hästskötarexamen och är diplomerad ridlärare level 2. 

Matilda är även en aktiv tävlingsryttare, som tävlar upp till S:t George i dressyr och 1.10 hoppning. Under ponnyåren blev det även en del fälttävlan.

När hon inte jobbar som instruktör, bedriver Matilda egen verksamhet med inridning och utbildning av hästar och håller även privatträningar. Hemma i stallet står ett gäng unghätar med olika inriktningar.

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:24 Skribent: Anneli Olsson

 

 

Postadress:
Vetlandaortens RF - Ridsport
Upplandavägen 19
57433 Vetlanda

Kontakt:
Tel: 038312900, 038317910
Fax: 038318566
E-post: This is a mailto link