Hoppa till sidans innehåll

Medlemmar


 

 

 

 

Rasmus Nordström ny ung helhookad dartspelare som försöker fixa och driva på klubben. Ordförande.

Morgan Karlsson vår nya medlem och TK som alltid får vissa i svaj vid banan.

Carina Karlsson klubbens nya sekreterare.Ivar1 


Thomas "Ivar" Ivarsson. Klubbens Kassör. Återfallsdartspelare som slängt bowlingklotet i skogen. Satsar numera på storspel  i dart ,utan risk för rännslag och odlar fram det ena korta setet efter det andra. Har till dags dato inte missat D20 sen Hammenhögs kom ut med sin första fröpåse (1968). Kastar med väldigt gröna pilar, som en gång i tiden var silverfärgade. Dartakademin tror att det hela beror på mycket gröna fingrar eller kan det vara från en grönfärgad Dodge Polara cab av 67års modell ?Favoritdubbel/ D20,D12 


Thomas1 


Thomas Jonsson
, Kom till Viking Dart 2011, numera i Mäster Erik Holmsund.Rolf1 


Rolf "Mäster" Persson
, Dartspelare som jämt är i form oavsett årstid, väder, vind. Tränar ganska mycket ,men säger att han aldrig gör det. Försöker att dölja det här med träningen i alla lägen, men det är bara att titta på hans darttavla! Tripplarna är så nötta att får våldkasta för att få fast pilarna. Egen pub med 5 dartbanor i källaren + sovrummet utmed. Undrar om han har tid att sova någon gång? Favoritdubbel/ D8, D16Matte1

Mattias "Matte" Persson, MålarMatte är vår egen homestylare! Renoverar allt från slott till koja och inget svartjobb här. Målar endast i ljus kulörer. Ses ofta smygandes rund dartlokalen i hopp om att hitta någon motspelare eller en tung,avsågad dartpil. Borde faktiskt  ta  bilkörkort så att klubben får en chaufför till. Favoritdubbel/ D20.
Ingår i TK tillsammans med morgan.Far och son 

Mattias Karström

 


Cam 

Camilla Thawelin
Klubbens ena ledamot.

Tommy Näslund Klubbens ena ledamot samt huvudbaransvarig. 

 

Peter Sandström taxi taxi

 

Daniel Persson


 Marie Leandersson Direkt inkommen från Sollefteås DHDC. Flyttar så snart som möjligt till Hörnefors för kärleken. Ny revisor samt huvudbaransvarig.

 

Peter "vaktis" Andersson Klubbens nya trädgårdsansvarig.

 

Per-Erik Löfdahl Klubben har fått målartillskott! Ny i kastningen men lite träning så...pantansvarig tillsammans med Ordförande Rasmus.

 

 

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:22 Skribent: Rasmus Nordströmdartstore_190x51 (1)


Sponsrad av:

Sponsor

Postadress:
Viking DUC - Dart
Rasmus Nordström, Bruksgatan 31
90531 Hörnefors

Besöksadress:
Bruksgatan 31
90531 Hörnefors

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info