Hoppa till sidans innehåll

Villa öppnar hälsofik!

16 NOV 2017 16:46
Nu vill vi erbjuda barn och ungdomar ett hälsosamt mellanmål..
  • Skapad: 16 NOV 2017 16:46

Villa Lidköping öppnar ett hälsofik!

Efter en tids planerande är det nu klart att Villa Lidköping kommer att öppna upp ett hälsofik -måndagen den 11 december.

Villa Lidköping vill erbjuda barn som tränar tidiga träningar, mellanmål i Restaurang Villa, men alla är givetvis välkomna.

Vi vill underlätta för föräldrar, mor och farföräldrar och erbjuda ett hälsosamt mellanmål.

– Genom åren har föreningen tagit ett stort ansvar kring utlärning av kost, vila och vätska inom vårt projekt 16 till A-lag och vi ser vad maten har för stor betydelse för barn och ungdomar som utövar sin idrott. Så jag tycker att detta är ett steg i rätt riktning, säger föreningsutvecklare, Viktor Bergkvist.

Hälsofiket kommer att servera en mellanmålsbuffé i Restaurang Villa, där innehållet kommer att vara allt, något som passar alla.

Följande kommer att serveras:

Havregrynsgröt
Fiberrikt bröd
Pålägg
Yoghurt
Müsli
Ägg
Mjölk
Vatten

Öppettiderna är följande:

Måndag: 14.30–16.00
Tisdag: 14.30–16.00
Onsdag: 14.30–16.00

Vi kommer att sälja mellanmålskort (likt, lunch-kort) på kansliet för 300kr då får man den 11:e gratis. Premiärdatum för mellanmålskorten blir onsdagen den 22/11. Givetvis kommer det att fungera att köpa styck buffé också och då är priset 30kr/st.

Vi kommer att ta emot både kontant- och Swishbetalning, på plats.

– Framtidsplanerna för hälsofiket är goda, slår det väl ut så kommer vi att erbjuda denna möjlighet redan ifrån start kommande säsong. Jag tänker mig även att i framtiden kunna bjuda in andra idrotter denna möjlighet, framförallt dom idrotterna som håller till på och runt omkring arenaområdet, säger Viktor och fortsätter.

– Denna säsong blir ett test och jag hoppas att detta kan bli en positiv möjlighet för våra barn och ungdomar, det finns även planer på att erbjuda läxläsning.

Skribent: Rasmus Abrahamsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Villa-Lidköping BK - Bandy
Sparbanken Lidköping Arena, Mellbygatan 54
53151 Lidköping

Kontakt:
Tel: 0510-771209, 0510-771210
E-post: This is a mailto link

Se all info